Hyundai

Jouw toekomstige Hyundai
vind je bij Ursem Barten

Samen onderweg naar morgen

Jouw toekomstige Hyundai vind je bij Ursem Barten

Samen onderweg naar morgen

VIND JOUW FAVORIETE Hyundai

Nieuwe auto?

Op zoek naar een occasion of nieuwe auto uit voorraad?

Werkplaats

Eenvoudig een afspraak voor de APK of een onderhoudsbeurt.

Hyundai i30 Wagon

De perfecte gezinsauto vanaf €549 p.m.

Hyundai i30 Private Lease actie

Wij hebben een groot aantal, jong gebruikte Hyundai’s i30 Wagon ingekocht – zogeheten Company Cars – waardoor wij jou nu een geweldige aanbieding kunnen doen.

Wil je met jouw hele gezin snel instappen en wegrijden voor een ongeëvenaard scherp maandtarief? Dan is deze private lease actie voor jou!

Ontdek onze

Populaire Hyundai modellen

Loading …

Het laatste

Hyundai nieuws

Loading …
Ursem Barten Hyundai

Onze kernwaarden

Autogroep Ursem Barten is ontstaan uit een samenvoeging van twee familiebedrijven. Wij zijn groot geworden door klein te blijven. Service en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en met 13 locaties in Noord-Holland zijn wij altijd om de hoek. Met onze drie sterke Aziatische merken vergroenen wij het Nederlands wagenpark drastisch. Duurzaamheid en innovatie staan bij ons dan ook centraal (één van de duurzaamste autobedrijven van Nederland).

Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken en autoleasing. Tevens hebben wij een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis!

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.500+ beoordelingen

Kom je langs?

Onze vestigingen