totaalleverancier van auto’s én duurzame energieproducten

EcarHOME is leverancier van groene energieoplossingen zoals laadpalen, zonnepanelen en thuisbatterijen. EcarHOME is onderdeel van Autogroep Ursem Barten, dat zich al sinds 2014 bezighoudt met reparatie en hergebruik van accu’s onder de naam EcarACCU. Door de toevoeging van EcarHOME aan ons bedrijven-portfolio zijn wij nu een totaalleverancier van auto’s en duurzame energieproducten.

Jouw auto onderdeel van het thuisnetwerk

Laadpalen
Als je een nieuwe elektrische auto bij Ursem Barten hebt gekocht, wil je deze natuurlijk thuis kunnen opladen. Dat kan middels onze thuislaadpalen die tot maximaal 22kW kunnen laden.

Zonnepanelen
Een elektrische auto wordt pas écht duurzaam als je deze laadt met zonne-energie. Schaf via ons zonnepanelen aan om jouw elektrische auto te laden met zonne-energie.

Thuisbatterijen
En door de energie die overdag wordt opgewekt op te slaan in één of meerdere thuisbatterijen kan je ook ’s nachts je geëlektrificeerde auto laden met duurzame zonne-energie.

Samen de energietransitie versnellen

EcarHOME heeft als doel om duurzame energie thuis bereikbaar te maken voor iedereen. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten om thuis duurzame energie op te wekken en op te slaan, waardoor huishoudens (en bedrijven) hun afhankelijkheid van het energienetwerk kunnen verminderen en hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen.

Trots op onze klanten

Particulier of zakelijk, bij EcarHOME krijgt ieder duurzaam project dezelfde aandacht. Bij STUDIO VOI mochten wij 38 zonnepanelen leveren. Deze panelen zijn voorzien van optimizers voor een optimaal rendement en inzicht in het systeem.

Ontdek duurzaamheid

Loading …