Hyundai occasions

De beste Hyundai occasions vind je bij Ursem Barten

Hyundai Occasions

Ontdek nu onze Hyundai occasion voorraad. Of je nu op zoek bent naar een elektrische Hyundai, een (plug-in) hybride of eentje die rijdt op benzine, Autogroep Ursem Barten biedt als grootste Hyundai dealer van Nederland altijd een ruime keuze in tweedehands Hyundai modellen – van de compacte i10 tot de grote, 7-persoons Santa Fe!

Naast ons grote aanbod Hyundai occasions, vind je bij ons ook jong gebruikte auto’s van andere merken. Onze tweedehands auto’s zijn uitgebreid gecontroleerd en direct leverbaar. Ook genieten onze Hyundai occasions van langdurige garantie voor ultieme zekerheid! Heb je een mooie auto gevonden of kunnen wij je helpen bij jouw zoektocht? Dan horen wij graag van je!

Ultieme zekerheid

Hyundai Promise Occasions

Een autofabrikant die de beste kwaliteit biedt, kan ook de beste garantie bieden. Dat geldt uiteraard ook voor Hyundai occasions. Daarom is er speciaal voor onze gebruikte Hyundai’s het Hyundai Promise Approved Used Car-programma. De Hyundai occasion krijgt pas dit label wanneer het een uitgebreide 100-puntencheck met goed gevolg heeft doorlopen. Na deze controle mogen we met een gerust hart spreken van een nieuwe gebruikte auto.

  • Minimaal 12 maanden volledige garantie (tot 200.000 km)
  • Minimaal 12 maanden Hyundai Mobiliteitsgarantie
  • 30 dagen of 1.000 km omruilgarantie
  • Volledige inspectie op 100 punten
  • Gegarandeerde kilometerstand (tellerrapport)
  • Geldige APK-goedkeuring
  • Bekende onderhoudshistorie

Één van de meest innovatieve bedrijven

Over Ursem Barten Hyundai

Autogroep Ursem Barten is hét prijswinnende autobedrijf van Noord-Holland! Wij zijn ontstaan uit een samenvoeging van twee familiebedrijven en zijn groot geworden door klein te blijven. Service en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en met 13 locaties in Noord-Holland zijn wij altijd om de hoek. Met onze drie sterke Aziatische merken – Hyundai, Nissan en Mitsubishi – vergroenen wij het Nederlands wagenpark drastisch. Duurzaamheid en innovatie staan bij ons dan ook centraal (één van de duurzaamste autobedrijven van Nederland). Men kan bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken en autoleasing. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis.

Ook onderdeel van de groep zijn onze zusterondernemingen EcarACCU en EcarHOME. Op een innovatieve manier blaast EcarACCU lithiumbatterijen nieuw leven in. Van (PH)EV-auto’s nemen wij diverse accu’s in ontvangst en demonteren en reviseren deze tot een recyclingpercentage van 98%. De cellen vormen de basis voor een nieuw product en kunnen met een nieuw managementsysteem gebruikt worden voor (mobiele) energieopslag. Met EcarHOME verzorgen wij advies, verkoop en montage van zonnepanelen, (thuis)opslagsystemen en laadpalen. Door deze toevoegingen aan het bedrijven-portfolio is Autogroep Ursem Barten nu een totaalleverancier van auto’s en duurzame energieproducten.

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.700+ beoordelingen