Direct Contact

Heb je een vraag over onze bedrijfswagens of over de aanschaf ervan? Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur.

Deskundig advies op maat

Het juiste adres voor bedrijfswagens

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen? Dan ben je bij Autogroep Ursem Barten aan het juiste adres! Met ons volledige aanbod van de drie merken Hyundai, Mitsubishi en Nissan, inclusief bedrijfswagens, hebben wij altijd de juiste oplossing in huis voor jouw mobiliteitsbehoefte.

Wij van Autogroep Ursem Barten staan voor duurzaamheid. We beseffen echter ook dat niet voor iedereen een elektrische auto op dit moment de beste keuze is. Op zoek naar een auto die rijdt op benzine of diesel? Ook deze hebben wij voor je. Liever een auto liever in het écht zien? Kom dan langs bij onze vestigingen!

Ontdek de toekomst van bedrijfstransport

gratis whitepaper

Klaar voor de toekomst van bedrijfstransport? Ontdek onze whitepaper! Ontvang essentiële inzichten over nieuwe wetgeving, zoals de invoering van bpm op bedrijfswagen, de verdere beperking van de toegang tot binnensteden. Ursem Barten staat klaar om je te helpen met al deze veranderingen.

Handel proactief en vraag jouw gratis exemplaar aan voor waardevolle inzichten en strategieën om jouw bedrijf voor te bereiden op de nieuwe realiteit van bedrijfstransport.

Nissan bedrijfswagens

Nissan Townstar

Nissan Primastar

Nissan Interstar

Nissan Interstar-e

5 jaar garantie op Nissan bedrijfswagens

Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen van Nissan krijg je standaard 5 jaar garantie of tot 160.000 kilometer*.

De garantie houdt in:

  • 5 jaar of tot 160.000 kilometer bescherming van bumper tot bumper
  • Nissan lakgarantie: dekt de carrosserieverf (5 jaar)
  • 5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires van Nissan
  • 5 jaar Nissan pechhulp onderweg: dekt autopech, ongelukken en niet-gedekte incidenten zoals lekke autobanden, verloren sleutels of gebruik van verkeerde brandstof
  • 12 jaar garantie tegen corrosie van binnenuit**
  • De garantie is volledig overdraagbaar bij de verkoop van de auto

Met service-intervallen van 2 jaar of 40.000 km voor diesel heb je 5 jaar lang gemoedsrust. Daarnaast profiteer je ook van lange gebruikskosten. Dit heeft als resultaat dat je zorgeloos de weg op kunt gaan. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met een van onze verkoopadviseurs!

*Vijf jaar fabrieksgarantie met een maximum van 160.000 kilometer geldig op de bedrijfswagens met een diesel- of benzinemotor die nieuw zijn aangeschaft op of na 1 september 2015 (met uitzondering van de Nissan e-NV200. Hier geldt namelijk vijf jaar/ 100.000 kilometer fabrieksgarantie op EV specifieke onderdelen inclusief de Li-ion accu en drie jaar/ 100.000 kilometer voor de rest van de auto).

**Onbeperkt aantal kilometers voor garanties voor lakwerk, originele onderdelen, accessoires, pechhulp onderweg en corrosie van binnenuit. Zie voor meer informatie het Nissan-garantieboekje.

Direct leverbaar en na één jaar maandelijks opzegbaar

onze Lease deals

Wij begrijpen dat het leasen van een auto een belangrijke beslissing is. Met onze Lease Deals maken wij het makkelijker voor jou om een goede keuze te maken die past bij jouw behoeften en wensen.

Onze Lease Deals zijn al na één jaar maandelijks opzegbaar, zodat jij meer flexibiliteit hebt en niet vastzit aan een langdurig contract. We hebben een breed scala aan lease-opties beschikbaar voor alle soorten klanten, of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een luxueuze SUV. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen de juiste keuze te maken en al jouw vragen te beantwoorden.

Stel je vraag

(Vereist)

Adresgegevens

Sierenborch 20
1046 CJ Amsterdam West

088 – 498 64 07

Ook interessant