Lease Deals

Wat is jouw ideale zakenpartner?

Altijd scherpe geprijsd en direct leverbaar

onze Lease deals

Wij begrijpen dat het leasen van een auto een belangrijke beslissing is. Met onze Lease Deals maken wij het makkelijker voor jou om een goede keuze te maken die past bij jouw behoeften en wensen.

We hebben een breed scala aan lease-opties beschikbaar voor alle soorten klanten, of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een luxueuze SUV. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen de juiste keuze te maken en al jouw vragen te beantwoorden.

Specialist in hybride en elektrische auto’s

Hybride en elektrische auto’s worden steeds meer van belang. Onze merken Hyundai, Nissan en Mitsubishi zijn koplopers in hybride- en elektrische voertuigen. Met de komst van de Hyundai Nexo, die op waterstof rijdt, is Hyundai voorloper in het rijden op alternatieve schone brandstoffen. Daarnaast wordt het rijden op waterstof steeds aantrekkelijker door de twee nieuwe waterstof tankstations in Amsterdam-West en bij Schiphol. Autogroep Ursem Barten heeft alle kennis in huis voor reparatie en onderhoud van deze auto’s. Doordat Autogroep Ursem Barten al jaren duurzaam en maatschappelijk onderneemt, hebben wij het officiële Erkend Duurzaam Premium certificaat bemachtigd.

Ook interessant

Loading …

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en op basis van Full Operational Lease met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar ondergebracht bij AUB Lease. Vraag uw leaseadviseur naar alle voorwaarden.