Hyundai Zwaag

De Compagnie 13
1689 AG Zwaag

0229-248944

Welkom bij jouw Hyundai dealer in Zwaag

Ursem Barten Hyundai in Zwaag

We zijn blij dat u overweegt om een kijkje te nemen in onze showroom, een proefrit te maken of een werkplaatsafspraak te plannen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte auto en om ervoor te zorgen dat uw voertuig in topconditie blijft. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe Hyundai, een tweedehands auto of onderhoud en reparatie nodig heeft, wij zijn er om u te helpen.

Kom gerust bij ons langs in Zwaag en ontdek ons assortiment en onze service. We kijken ernaar uit u te ontmoeten en u te laten zien wat wij te bieden hebben.

Openingstijden

Word jij onze collega?

Kom jij werken bij hét duurzaamste autobedrijf van Noord-Holland? Voeg je bij ruim 220 leuke collega’s en ga aan de slag voor drie innovatieve merken. Met 13 locaties zijn wij altijd in de buurt.

We staan voor u klaar

Stel uw vraag

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij u om de hoek. U kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

Indien u vragen heeft helpen wij u graag. Laat via dit formulier uw vraag of opmerking achter, dan hoort u zo snel mogelijk van ons.

Kom je langs?

Hier vind je ons

OOK INTERESSANT

Voorraad

Ontdek ons nieuwe voorraad, waaronder de Hyundai, Mitsubishi en Nissan.

Zakelijk

Interesse in onze zakelijke service en diensten? Ga naar Ursem Barten Zakelijk.

Occasions

Op zoek naar gebruikte auto’s? Ons ruime assortiment staat voor je klaar.