Over ons

Professionals met passie voor mobiliteit

Maak kennis met Ursem Barten Zakelijk

Alle zakelijke oplossingen onder één dak

Voor ZZP’ers en bedrijven, van klein tot groot, is Ursem Barten Zakelijk het aanspreekpunt voor deskundig advies en afspraken op maat. Als zakelijke rijder mag je hoge eisen stellen aan de betrouwbaarheid en vooruitgang van jouw wagenpark. Daarnaast moet je voor jouw mobiliteit kunnen vertrouwen op maximaal comfort en absolute zekerheid. Jouw mobiliteit is immers een zeer belangrijk onderdeel van jouw bedrijf. Wij begrijpen dat en doen er alles aan om jouw mobiliteit te verzekeren en daarbij de zorgen om jouw wagenpark zo veel mogelijk te beperken.

Maak kennis met onze mensen

Ursem Barten Zakelijk

Sebastiaan van der Vorst

Directeur Fleetsales & Leasing

06-13694757
sebastiaan@ursembarten.nl

Rob Ubels

Accountmanager Fleetsales & Leasing

06-45414116
rob.ubels@ursembarten.nl

Piet Oldenburg

Accountmanager Fleetsales & Leasing

06-16067780
piet@ursembarten.nl

Marieke Bon

Medewerker Fleetsales & Leasing


marieke@ursembarten.nl

Specialist in hybride en elektrische auto’s

Hybride en elektrische auto’s worden steeds meer van belang. Onze merken Hyundai, Nissan en Mitsubishi zijn koplopers in hybride- en elektrische voertuigen. Met de komst van de Hyundai Nexo, die op waterstof rijdt, is Hyundai voorloper in het rijden op alternatieve schone brandstoffen. Daarnaast wordt het rijden op waterstof steeds aantrekkelijker door de twee nieuwe waterstof tankstations in Amsterdam-West en bij Schiphol. Autogroep Ursem Barten heeft alle kennis in huis voor reparatie en onderhoud van deze auto’s. Doordat Autogroep Ursem Barten al jaren duurzaam en maatschappelijk onderneemt, hebben wij het officiële Erkend Duurzaam Premium certificaat bemachtigd.

Direct leverbaar en na één jaar maandelijks opzegbaar

onze Lease deals

Wij begrijpen dat het leasen van een auto een belangrijke beslissing is. Met onze Lease Deals maken wij het makkelijker voor jou om een goede keuze te maken die past bij jouw behoeften en wensen.

Onze Lease Deals zijn al na één jaar maandelijks opzegbaar, zodat jij meer flexibiliteit hebt en niet vastzit aan een langdurig contract. We hebben een breed scala aan lease-opties beschikbaar voor alle soorten klanten, of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een luxueuze SUV. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen de juiste keuze te maken en al jouw vragen te beantwoorden.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Deskundig advies op maat

Dé partner voor de vergroening van jouw wagenpark

Alles onder één dak

Altijd een vast aanspreekpunt

Wij houden je up-to-date

Heb je een vraag, wil je een offerte of een afspraak maken?

Neem contact op

(Vereist)

Ursem Barten Zakelijk

Sierenborch 20
1046 CJ Amsterdam West

088 – 498 64 07

Ook interessant

Loading …