Jouw toekomstige Mitsubishi
vind je bij Ursem Barten

Samen onderweg naar morgen

Jouw toekomstige Mitsubishi vind je bij Ursem Barten

Samen onderweg naar morgen

VIND JOUW FAVORIETE Mitsubishi

Nieuwe auto?

Op zoek naar een occasion of nieuwe Mitsubishi uit voorraad?

Werkplaats

Eenvoudig een afspraak voor de APK of een onderhoudsbeurt.

Blijf op de hoogte

Mitsubishi Outlander PHEV

De nu al bekroonde nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV bouwt voort op het succes van de baanbrekende eerste generatie plug-in hybride SUV. De nieuwe Outlander PHEV verschijnt in de tweede helft van 2024 op de Europese markt.

Ontdek onze

Mitsubishi modellen

Loading …

De scherpste

Mitsubishi Acties

Loading …

Ursem Barten: jouw Mitsubishi dealer

Autogroep Ursem Barten is dé Mitsubishi dealer in Noord-Holland met vestigingen in Amsterdam West, Amstelveen, Alkmaar, Purmerend, Zaandam en Zwaag.

Onze Mitsubishi-specialisten staan voor je klaar en helpen je graag op weg. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe Mitsubishi of een occasion, Autogroep Ursem Barten is de Mitsubishi specialist. Ook voor leasen of financieren ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook als je op zoek bent naar de beste partij voor onderhoud en reparatie, dan staan wij voor je klaar met de juiste kennis, onderdelen en gereedschappen. Bekijk ons aanbod online of kom langs, de koffie staat klaar!

Het laatste

Mitsubishi Nieuws

Loading …

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.700+ beoordelingen

Kom je langs?

Onze Mitsubishi vestigingen