Elke auto weer als nieuw

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar gelukkig hebben wij autoschadeherstelbedrijven met een vakkundig team en een milieuvriendelijke werkwijze! Wij bieden producten en diensten gericht op schadeherstel voor personen- én bedrijfsauto’s. Wij werken met de meest moderne apparatuur wat voor beide partijen resulteert in een kostenbesparende reparatiemethode.

Expertise in autoschade

Zodra je opdracht hebt gegeven tot reparatie wordt er een officieel schaderapport opgesteld. Onze schademanager bepaalt de omvang van de schade en maakt foto’s.

Ophaalservice

Heeft jouw auto dermate veel schade opgelopen of heb je simpelweg geen tijd om jouw auto te brengen? Dan komen wij jouw auto ophalen! Bel en maak een afspraak met onze schademanager waar en wanneer jouw auto dient te worden opgehaald.

Vervangend vervoer

Schade aan jouw auto is altijd vervelend, wij gaan dit niet erger maken dan het al is. Wij bieden je daarom passend vervangend vervoer aan zodat je zonder zorgen mobiel blijft. De kosten hiervoor worden indien mogelijk verhaald bij de verzekering.

Schade herstellen?

Neem contact met ons op

Loading …

Ook interessant

Loading …