Autoschade Ursem Barten maakt

Jouw auto weer als nieuw

Autoschade is altijd erg vervelend, maar gelukkig hebben wij autoschadeherstelbedrijven met vakkundige teams en milieuvriendelijke werkwijzes. Wij bieden producten en diensten gericht op autoschadeherstel voor personen- én bedrijfsauto’s. Wij werken met de meest moderne apparatuur wat voor beide partijen resulteert in een kostenbesparende reparatiemethode.

Expertise in autoschade

Zodra je opdracht hebt gegeven tot reparatie wordt er een officieel schaderapport opgesteld. Onze Autoschade Manager bepaalt de omvang van de schade en maakt foto’s.

Autoschade Ophaalservice

Heeft jouw auto dermate veel schade opgelopen of heb je simpelweg geen tijd om jouw auto te brengen? Dan komen wij jouw auto ophalen! Bel en maak een afspraak met onze Autoschade Manager waar en wanneer jouw auto dient te worden opgehaald.

Vervangend vervoer

Schade aan jouw auto is altijd vervelend, wij gaan dit niet erger maken dan het al is. Wij bieden je daarom passend vervangend vervoer aan zodat je zonder zorgen mobiel blijft. De kosten hiervoor worden indien mogelijk verhaald bij de verzekering.

Autoschade herstellen?

Neem contact met ons op

Loading …

Ook interessant

Loading …