Rijklaar v.a.
€ 36.995
Private lease v.a. (p/mnd)
€ 525

514 km rijbereik – het meest in zijn klasse

De KONA Electric brengt de toekomst naar je toe

Met een nog dynamischer voorkomen, een futuristische nieuwe look en een grotere leefruimte zet de KONA Electric de nieuwe maatstaf in zijn klasse. Hij is breder en langer geworden, met behoud van zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design.

Deze veelzijdige SUV met zijn aerodynamische design en nieuwe slimme technologieën zoals geavanceerde rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties, brengt je nog verder. De nieuwe KONA Electric zit ook boordevol met de nieuwste comfort- en gebruiksfeatures en biedt een van de meest uitgebreide uitrustingsniveaus in de klasse van de compacte SUV’s. Inclusief SEPP-subsidie is de KONA Electric bereikbaarder dan ooit.

Actieradius is gebaseerd op de nieuwe WLTP-meetmethode, deze kan in de praktijk onder andere variëren door: omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur.

Looks & features

Interieur & Exterieur

Interieur Hyundai Kona Electric

Om een maximale leefruimte te kunnen bieden, is de nieuwe KONA Electric geëvolueerd: hij is nu breder en langer – zonder iets van zijn iconische designidentiteit te verliezen. De Hyundai KONA Electric biedt een veelzijdiger interieur met nog meer comfort en nog meer ruimte voor zowel de inzittenden als hun bagage.

Exterieur Hyundai Kona Electric

De ontwikkeling van de nieuwe KONA-modellenreeks begon met de elektrische variant, waarbij een strakke, onderscheidende voorzijde is gecombineerd met vloeiende, aerodynamische lijnen. Ondanks zijn futuristische uiterlijk laat de nieuwe KONA Electric je nooit vergeten dat het een SUV is. Zijn dynamische styling wordt geaccentueerd door robuuste randen rond de wielkast waarin de koplampen en achterlichten zijn verwerkt.

Uitzonderlijke elektrische prestaties

technologie van de KONA Electric

Met zijn slimme technologie en handige features speciaal voor elektrische Hyundai’s, schudt de KONA Electric de klasse van de compacte SUV’s wakker. Van Level 2 autonoom rijden en Remote Smart Parking Assist tot Vehicle-to-Load-technologie en een indrukwekkende Head-Up Display; in de KONA beschik je over de nieuwste geavanceerde functies.

De nieuwe Hyundai KONA Electric is leverbaar met keuze uit een batterijpakket van 48,4 kWh of 65,4 kWh. Beide versies leveren uitzonderlijke elektrische prestaties. De KONA Electric met 48,4 KWh-batterijpakket heeft een actieradius (volgens WLTP) tot wel 377 kilometer, de actieradius van de 65,4 kWh-versie is echter tot maar liefst 514 kilometer. Als je uiteindelijk dan toch moet opladen, is de batterij aan een snellader in slechts 41 minuten opgeladen van 10 tot 80 procent.

Altijd vermogen

De kracht van elektrisch

Volledig elektrisch aangedreven auto’s als de Hyundai KONA Electric verbruiken geen brandstof en rijden dus emissievrij. Omdat er geen verbrandingsmotor, geen versnellingsbak en geen koppeling is, vraagt de auto weinig kostbaar onderhoud. Acceleratie vanuit stilstand is snel dankzij de 255 Nm trekkracht. Met de soepele en snelle acceleratie rijdt de KONA Electric dynamisch en opwindend.

Altijd ruime keuze

onze voorraad

Geen enkel probleem

Jouw huidige auto inruilen?

Door middel van een aantal korte en simpele stappen stel je je auto aan ons voor. Op basis van het bouwjaar, kilometerstand en uitrustingsniveau kunnen wij je een indicatieve inruilwaarde sturen. Wij nemen dezelfde werkdag contact met je op om de waarde en eventuele vragen met je door te nemen.

Private leasen en onze occasions

Liever een Hyundai Kona electric private leasen?

Wel in een nieuwe Hyundai KONA Electric rijden, maar niet in één keer een groot bedrag betalen? Kies dan voor een private lease overeenkomst. Bekijk de mogelijkheden online of vraag ernaar bij één van onze verkoopadviseurs.

Liever een hyundai kona electric occasion?

Ga je liever voor een tweedehands Hyundai KONA Electric? Ook daarvoor ben je bij Ursem Barten aan het juiste adres. Bekijk ons ruime aanbod jong gebruikte modellen online of bezoek onze showroom.

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.700+ beoordelingen

Interesse?

Rij jij binnenkort in een kona electric?