Rijklaar v.a.
€ 73.995

Nog sneller, nog opwindender

Hyundai IONIQ 5 N

De spectaculaire IONIQ 5 N – de krachtigste 100 % elektrische sportauto van Hyundai ooit met 650 pk – is gemaakt om een glimlach op jouw gezicht te toveren, élke keer als je achter het stuur kruipt. Druk op de N Grin Boost-knop en voel de enorme kracht die in deze bliksemschicht schuilt. Of activeer N Active Sound+ voor een levensecht schakelgevoel. Zo scherp als hij door de bochten snijdt, zo scherp is zijn ook prijskaartje.

Grote prestaties, grote actieradius

Welkom in een nieuwe, enerverende wereld. Deze 100 % elektrische sportauto is ontwikkeld voor de veeleisende liefhebber die méér wil dan alleen maar autorijden en is gemaakt om een intens opwindende rijervaring te bieden. Zijn actieradius bedraagt tot maar liefst 448 km (WLTP).

De IONIQ 5 N levert het boeiende schakelgevoel dat sportieve bestuurders vaak missen in een elektrische auto. Nieuwe technologieën zoals N e-Shift en N Active Sound+ zorgen voor meer feedback aan de bestuurder.

Looks & features

Interieur & Exterieur

Interieur Hyundai IONIQ 5 N

De op de bestuurder gerichte cockpit zorgt er niet alleen voor dat jij je thuis voelt in de IONIQ 5 N, hij biedt je ook adrenaline-verhogende prestaties. Elk detail van de cockpit is ontworpen met maar één doel voor ogen: van elke rit een opwindende ervaring maken.

Het gestroomlijnde interieur van de IONIQ 5 N is geoptimaliseerd voor rijden op het circuit – en om je dagelijkse portie geluk te vergroten. Het nieuwe ‘geblokte vlag’-thema – een op het circuit geïnspireerde variant op de iconische parametrische pixels van de IONIQ 5 – is te vinden op de dorpelpanelen, de aluminium pedalen en de voetsteun en accentueert de sportieve uitstraling van de IONIQ 5 N.

Hyundai IONIQ 5 N

Exterieur Hyundai IONIQ 5 N

Net als bij de reguliere IONIQ 5 biedt ook het pure design van Hyundai’s volledig elektrische sportauto de IONIQ 5 N – met zijn strakke lijnen en minimalistische structuren – een verfrissende kijk op moderne elektrische auto’s. Hoogwaardige designdetails zorgen voor optimale aerodynamische prestaties en dragen bij aan een sportieve styling.

Het N-model onderscheidt zich van de standaard IONIQ 5 door zijn aangepaste proporties. Hij is lager, breder (aan de onderkant) en langer vanwege de prominentere diffuser. Actieve luchtkleppen aan de voorzijde van de IONIQ 5 N zorgen voor extra koeling, terwijl een spoilerlip onder de bumper de lage en sportieve uitstraling van de auto benadrukt.

IONIQ 5 N Features

N Torque Distribution

N Torque Distribution biedt een volledig variabele koppelverdeling tussen de voor- en achterwielen en kan worden aangepast op 11 niveaus.

N Pedal

Deze intelligente softwarefunctie in de IONIQ 5 N is ontworpen voor een nog betere pedaalrespons. Hierdoor zijn bochten nog scherper aan te snijden.

N Drift Optimizer

N Drift Optimizer helpt de drifthoek te behouden door meerdere voertuigregelingen in evenwicht te brengen met behulp van real-time input. De geïntegreerde Torque Kick Drift-functie is in staat de kick-actie van achterwielaangedreven voertuigen met een verbrandingsmotor na te bootsen voor rijscenario’s die een directere driftinitiatie vereisen. Dit is het resultaat van geavanceerde elektronische besturingstechnologie.

Smile,

Want dit wordt genieten!

Rijden in Hyundai’s allernieuwste high-performance model de IONIQ 5 N is intens, opwindend en ontzettend gaaf. Elke rit tilt je dopaminegehalte naar een nieuw hoogtepunt. Met zijn bloedstollende prestaties zet deze Happiness Machine nieuwe maatstaven voor 100% elektrische auto’s. Geniet!

Een nieuwe boost

Prikkel je dagelijkse ritten en de weekends op het circuit met prestaties van topniveau. Door gebruik te maken van onze uit de autosport afkomstige technologieën en ervaringen die we hebben opgedaan met onze elektrische rijdende laboratoria, geeft de IONIQ 5 N de N-prestaties een nieuwe boost.

Hyundai IONIQ 5 N

IONIQ 5 N = Everyday Sportscar

Ervaar maximaal rijplezier

IONIQ 5 N: alles op een rij

Prijslijst downloaden

Wat is jouw favoriet?

IONIQ 5 N Kleuren

De Hyundai IONIQ 5 N is beschikbaar in diverse, fraaie exterieurkleuren. Van het kenmerkende en opvallende Performance Blue tot het ingetogen Ecotronic Gray. Voor sommige kleuren is zelfs zo dat deze in zowel een metallic als een matte afwerking te verkrijgen zijn. De keuze is aan jou. Welke kleur is jouw favoriet?

Performance Blue (Matte)

Atlas White (Matte)

Ecotronic Grey (Matte)

Abyss Black

Cyber Grey

Soultronic Orange Pearl

Altijd ruime keuze

onze voorraad

Geen enkel probleem

Jouw huidige auto inruilen?

Door middel van een aantal korte en simpele stappen stel je je auto aan ons voor. Op basis van het bouwjaar, kilometerstand en uitrustingsniveau kunnen wij je een indicatieve inruilwaarde sturen. Wij nemen dezelfde werkdag contact met je op om de waarde en eventuele vragen met je door te nemen.

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.800+ beoordelingen

Interesse?

Rij jij binnenkort in een ioniq 5 N?