Zakelijk

Voor ZZP’ers en bedrijven, van klein tot groot, is Autogroep Ursem Barten Fleetsales het aanspreekpunt voor deskundig advies en afspraken op maat.

Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en vooruitgang. Voor uw mobiliteit moet u kunnen vertrouwen op maximaal comfort en absolute zekerheid. Verscherping van het kabinetsbeleid ten aanzien van mobiliteit  en een toenemende druk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen: nooit eerder was het beheren van een wagenpark zo’n uitdaging. De juiste keuze maken voor uw wagenpark is voor u dus vooral een kwestie van gezond verstand – maar voor de berijder tevens een kwestie van emotie en bijtelling. Met onze merken Hyundai, Mitsubishi en Nissan zijn wij voor u de aangewezen partner om uw wagenpark te ‘vergroenen’.

Wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Wij geven deskundig advies op maat en denken mee over zaken als duurzaamheid, flexibiliteit en nieuwe mobiliteitsconcepten
  • Met onze merken Hyundai, Mitsubishi en Nissan zijn wij de aangewezen partner om uw wagenpark te vergroenen
  • Met ons leasebedrijf en schadeherstelbedrijf hebben wij alles onder één dak
  • U heeft altijd een vast aanspreekpunt
  • Wij houden u up-to-date met actuele informatie over nieuwe modellen, ontwikkelingen, faciliteiten en acties.

Autogroep Ursem Barten Fleetsales

Met de afdeling Fleetsales creëren we een centraal punt waar expertise van de zakelijke markt geborgd is binnen Autogroep Ursem Barten. Rob Ubels, Bram Vriend en Thommas de Wit zijn de aanspreekpunten voor ZZP, MKB en Groot Zakelijk als ook voor leasemaatschappijen en externe wagenparkbeheerders. Aarzel niet om contact op te nemen met uw vragen over de invulling van mobiliteit binnen uw bedrijf, wij helpen u graag verder!

Rob Ubels

E-mail: rob.ubels@ursembarten.nl

Tel: 06-53637311

LinkedIn

Bram Vriend

E-mail: bram.vriend@ursembarten.nl

Tel: 06-19264389  

LinkedIn

Thommas de Wit

E-mail: thommas@ursembarten.nl

Tel: 06-82801426  

LinkedIn

Onze merken

Contact

HomeZakelijk