Zakelijk

Autogroep Ursem Barten

Alle zakelijke oplossingen onder één dak

Voor ZZP’ers en bedrijven, van klein tot groot, is Autogroep Ursem Barten Zakelijk het aanspreekpunt voor deskundig advies en afspraken op maat.

Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan de betrouwbaarheid en vooruitgang van uw wagenpark. Daarnaast moet u voor uw mobiliteit kunnen vertrouwen op maximaal comfort en absolute zekerheid. Uw mobiliteit is immers een zeer belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Wij begrijpen dat en doen er alles aan om uw mobiliteit te verzekeren en daarbij uw zorgen om uw wagenpark zo veel mogelijk te beperken. Een toenemende druk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen met daarnaast verscherping van het kabinetsbeleid ten aanzien van mobiliteit resulteren er in dat het beheren van een wagenpark nog nooit zo’n uitdaging is geweest. De juiste keuze maken voor uw wagenpark is voor u dus vooral een kwestie van gezond verstand. Voor de berijder is dit echter een kwestie van emotie en bijtelling. Met onze merken Hyundai, Mitsubishi en Nissan zijn wij voor u de aangewezen partner om uw wagenpark te ‘vergroenen’.

Wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Wij geven deskundig advies op maat en denken mee over zaken als duurzaamheid, flexibiliteit en nieuwe mobiliteitsconcepten
  • Met onze merken Hyundai, Mitsubishi en Nissan zijn wij de aangewezen partner om uw wagenpark te vergroenen
  • Met ons leasebedrijf en schadeherstelbedrijf hebben wij alles onder één dak
  • Door onze zakelijke afdeling heeft u altijd een vast aanspreekpunt
  • Wij houden u up-to-date met actuele informatie over nieuwe modellen, ontwikkelingen, faciliteiten en acties.

Afspraken op maat

Heeft u speciale wensen? Ons team denkt graag met u mee. Bij Autogroep Ursem Barten doen wij er alles aan om uw bedrijfswagen zo veel mogelijk naar uw wens aan te passen. Zo kunnen wij voor rijscholen de auto ombouwen volgens de CBR norm. U kunt bij ons terecht voor kleine aanpassingen, maar ook voor grote aanpassingen bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan het ombouwen van een E-NV200 naar een pick-up of kipper.

Autogroep Ursem Barten Zakelijk

Met de afdeling Fleetsales creëren we een centraal punt waar expertise van de zakelijke markt geborgd is binnen Autogroep Ursem Barten. Rob Ubels, Bram Vriend en Thommas de Wit zijn de aanspreekpunten voor ZZP, MKB en Groot Zakelijk. Daarnaast vormen zij het aanspreekpunt voor leasemaatschappijen en externe wagenparkbeheerders. Heeft u vragen over de invulling van mobiliteit binnen uw bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij helpen u graag verder!

Bram Vriend

E-mail: bram.vriend@ursembarten.nl

Tel: 06 – 192 643 89  

LinkedIn

Rob Ubels

E-mail: rob.ubels@ursembarten.nl

Tel: 020 – 236 65 06

LinkedIn

Onze merken

Contact

HomeZakelijk