Ursem Barten zakelijk

Sierenborch 20
1046 CJ Amsterdam West

088 – 498 64 07

Voor particulier en (klein) zakelijk

Leasen op maat

Bij Autolease Ursem Barten kun je terecht voor alle leasevormen, voor zowel particulier als (klein) zakelijk. Met onze leasemaatschappij kunnen wij jou altijd een oplossing op maat aanbieden.

  • Full Operational Lease
  • Netto Operational Lease
  • Shortlease
  • Flexlease
  • Private Lease

Je kunt zowel rechtstreeks als via de dealerbedrijven van Autogroep Ursem Barten jouw persoonlijke aanbieding opvragen. Voor particulieren en ZZP’ers bieden wij Private Lease aan. Hierbij ontvang je de zekerheden van het Keurmerk Private Lease.

Beheren van jouw wagenpark kan een uitdaging zijn

Als zakelijke rijder mag je hoge eisen stellen aan de betrouwbaarheid en vooruitgang van jouw wagenpark én van ons. Daarnaast moet je voor jouw mobiliteit kunnen vertrouwen op maximaal comfort en absolute zekerheid. Het beheren van een wagenpark is nog nooit zo’n uitdaging geweest. Dit komt door een toenemende druk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en de verscherpingen van het kabinetsbeleid ten aanzien van mobiliteit. Met onze merken HyundaiNissan en Mitsubishi zijn wij voor jou de aangewezen partner om jouw wagenpark groener te maken.

Koploper alternatieve, schone brandstoffen

Met de Hyundai Nexo die op waterstof rijdt is Hyundai voorloper in het rijden op alternatieve schone brandstoffen. Als het gaat om de combinatie van uitstraling, comfort, actieradius en financieel voordeel (subsidies en bijtelling) is deze auto bij uitstek een premium SUV te noemen. Met de introductie van meerdere nieuwe waterstof tankstations in Alkmaar, Amsterdam-West en bij Schiphol wordt het rijden op waterstof steeds aantrekkelijker. Ook voor jouw bedrijfswagenpark hebben wij een prachtig ‘groen’ alternatief met de volledig elektrische Nissan Townstar.

Wij beseffen dat niet voor iedereen een elektrische auto op dit moment de meest logische keuze is. Wij hebben met het volledige modellenprogramma van Hyundai, Nissan en Mitsubishi altijd de juiste oplossing in huis voor jouw mobiliteitsbehoefte. Inclusief een uitgebreide line-up bedrijfswagens.

Welke vorm van leasing past het beste bij jou?

All inclusive een auto leasen

Full Operational Lease

Full Operational Lease, ook bekend als “all-inclusive lease” of “full-service lease”, is een leasevorm waarbij alle kosten en risico’s met betrekking tot het voertuig gedurende de leaseperiode worden gedekt door de leasemaatschappij. Dit omvat onderhoud, verzekering, wegenbelasting, reparaties en vervanging van banden.

De leasenemer heeft de voordelen van het gebruik van het voertuig zonder zich zorgen te maken over de operationele aspecten ervan. Aan het einde van de leaseperiode wordt het voertuig gewoon teruggegeven aan de leasemaatschappij, zonder enige restwaardeverplichtingen.

Betaalbaar en overzichtelijk

Netto Operational Lease

Netto Operational Lease is een leaseoptie waarbij de leasemaatschappij verantwoordelijk is voor het financieren van het voertuig en het bieden van bepaalde diensten, zoals onderhoud en reparaties. Echter, anders dan bij Full Operational Lease, draagt de leasenemer zelf de verantwoordelijkheid voor het regelen van de verzekering, het betalen van de wegenbelasting en andere operationele kosten.

Na afloop van de leaseperiode kan de leasenemer het voertuig teruggeven aan de leasemaatschappij of eventueel overnemen tegen een vooraf overeengekomen restwaarde.

Voor een korte periode leasen?

Shortlease

Shortlease is een flexibele leaseoptie die vooral geschikt is voor zakelijke klanten of particulieren die behoefte hebben aan een voertuig voor een korte periode, meestal enkele maanden tot een jaar.

In tegenstelling tot traditionele leasecontracten is shortlease niet gebonden aan lange termijnen en biedt het meer flexibiliteit. Het omvat vaak diensten zoals onderhoud en verzekering, maar de maandelijkse kosten kunnen iets hoger zijn dan bij langlopende leasecontracten vanwege de kortere duur.

Al na één jaar maandelijks opzegbaar

Flexlease

Flexlease is een hybride leasevorm die aspecten van zowel leasing als huren combineert. Het biedt de mogelijkheid om de leaseovereenkomst op korte termijn te beëindigen of te verlengen, afhankelijk van de situatie.

Wij begrijpen dat het leasen van een auto een belangrijke beslissing is. Met onze Lease Deals maken wij het makkelijker voor jou om een goede keuze te maken die past bij jouw behoeften en wensen.

Onze Lease Deals zijn al na één jaar maandelijks opzegbaar, zodat jij meer flexibiliteit hebt en niet vastzit aan een langdurig contract. We hebben een breed scala aan lease-opties beschikbaar voor alle soorten klanten, of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een luxueuze SUV.

Je hoeft alleen nog maar te tanken

Private Lease

Private Lease is specifiek ontworpen voor particulieren die een auto willen leasen. Het lijkt qua concept op Full Operational Lease, waarbij de leasemaatschappij verantwoordelijk is voor de meeste operationele kosten. Dit omvat onderhoud, reparaties, verzekeringen en wegenbelasting. Particulieren betalen een vast maandelijks bedrag gedurende een vooraf bepaalde periode en hebben alleen nog brandstofkosten als extra uitgave. Na afloop van het contract wordt het voertuig teruggegeven aan de leasemaatschappij.

Heb je een vraag, wil je een offerte of een afspraak maken?

Neem contact op

(Vereist)

Contactgegevens

Sierenborch 20
1046 CJ Amsterdam West

088 – 498 64 07

Ook interessant

Loading …