Ursem Barten

Alles wat je wilt weten

Over ons

Duurzaam Familiebedrijf


Autogroep Ursem Barten is ontstaan uit een samenvoeging van twee familiebedrijven. Wij zijn groot geworden door klein te blijven. Service en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en met 13 locaties in Noord-Holland zijn wij altijd om de hoek. Met onze drie sterke Aziatische merken vergroenen wij het Nederlands wagenpark drastisch. Duurzaamheid en innovatie staan bij ons dan ook centraal (één van de duurzaamste autobedrijven van Nederland).

Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken en autoleasing. Tevens hebben wij een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis!

‘Omdat betrouwbaarheid, duurzaamheid en kennis van moderne techniek belangrijk is’

Betrouwbaar en deskundig

Hét adres voor jouw auto

Sinds jaar en dag is Autogroep Ursem Barten een betrouwbaar adres in Noord-Holland voor alles rondom jouw auto. Het bedrijf is na oprichting constant blijven groeien in zowel het klantenbestand als het aanbod van diensten. Daarnaast staat ons team garant voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Wat kun jij als klant verwachten? Veel interesse in, en veel enthousiasme voor jou en ons merk.

Hoge score klanttevredenheid

Natuurlijk kunnen wij hoog opgeven over onze uitstekende service, kennis en kunde. Maar, het is veel belangrijker wat onze klanten van ons vinden. Wij streven iedere dag naar de hoogste klanttevredenheidsscore, want een tevreden klant is tenslotte de sleutel tot ons succes.

Op basis van 2.500+ beoordelingen

Grote kennis hybride en elektrische auto’s

De verkoop en ontwikkelingen van hybride en elektrische auto’s worden steeds belangrijker. Als een van de grootste leveranciers van Europa op dit gebied hebben wij ook specialistische kennis in huis voor reparatie en onderhoud. Maar ook van de allernieuwste ontwikkeling op dit gebied. Tevens mogen wij, als een van de weinige Accurepair centers in Europa, accureparaties uitvoeren aan elektrische auto’s.

Voor onbezorgde mobiliteit

Onbezorgde mobiliteit betekent ook dat je voor al uw autozaken bij ons terecht kunt. Autogroep Ursem Barten is Erkend Duurzaam Premium gecertificeerd en verzorgt naast onderhoud en reparatie ook het herstellen en repareren van schade binnen ons eigen moderne schadeherstelbedrijf. Natuurlijk regelen wij ook de afhandeling met jouw verzekeringsmaatschappijen en dat scheelt jou tijd en ongemak.

OOK INTERESSANT

Loading …