Van
€ 24.495,-
Nu voor
€ 23.995,-
Private lease
€ 439,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Hyundai Bayon

Profiteer nu van €500,- Smart bonus

Profiteer van 21 maart t/m 10 april van Lang Leve Lentevoordeel met inruilpremies tot €3.000,- en megakortingen tot €5.000,-!
Klik hier voor de Lentevoordeel pagina


De nieuwe Hyundai BAYON is een compacte, wendbare en slanke crossover-SUV. Ondanks dat de BAYON de kleinste SUV is van de Hyundai-familie is de auto vanbinnen enorm ruim. De BAYON onderscheidt zich met zijn strakke uiterlijk met hightech details, hij is ontworpen om blijvende indruk te maken. De Bayon zit boordevol slimme technologie, met de allerbeste veiligheids- en connectiviteitsfuncties en een efficiënte aandrijflijn met 48V mild hybride-technologie.

Nieuwste lid SUV-familie


De nieuwe BAYON is het kleinste lid van de groeiende SUV-familie van Hyundai. Geniet van het comfort en het ruime interieur terwijl een omvangrijk pakket van slimme veiligheids- en connectiviteitsvoorzieningen ervoor zorgen dat u altijd veilig op uw bestemming komt. De Bayon heeft het beste pakket actieve veiligheids- en geavanceerde rijassistentiesystemen in zijn klasse.

Opvallend vormgegeven


Met zijn unieke, zelfverzekerde en krachtige lijnen en opvallende vormen onderscheidt de BAYON zich van de massa. Dit opvallende uiterlijk gecombineerd met de pijlvormige koplampen en achterlichten zijn een verbluffende interpretatie van Hyundai’s Sensuous Sportiness-designtaal.

Verfrissend ruime SUV


Binnen hebben de ontwerpers een moderne sfeer gecreëerd waarbij comfort en ruimte de leidraad vormen. Dit komt onder andere terug in de hoge zitpositie waardoor in- en uitstappen prettig en gemakkelijk is. Vergeet daarnaast de ruime bagageruimte van de BAYON niet. Het zwarte stoffen interieur in combinatie met subtiele accenten zorgen voor een rustgevende sfeer zodat u zich volledig op de weg kunt concentreren.

5 jaar garantie zónder kilometerbeperking


Net als elke Hyundai is ook de nieuwe BAYON gebouwd volgens de hoogst denkbare kwaliteitsnormen. Daarom kunnen we ook de beste garantie bieden: 5 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking. Zodat je kunt genieten van al datgene wat je dierbaar is, zonder zorgen over je auto. Die bijzondere garantie wordt mogelijk gemaakt door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze auto's. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de industrie je geeft – standaard.

Standaard voorzien van o.a.

  • Airconditioning
  • Noodremassistent (FCA) met voetganger- en fietserherkenning
  • Cruise control met snelheidslimiet
  • Digitale radio (DAB+)
  • Aansluiting, USB, eerste zitrij
  • Stuurwiel, in hoogte en diepte verstelbaar
  • Stuurwiel en versnellingspook, lederlook
Van
€ 24.495,-
Nu voor
€ 23.995,-
Liever private lease?
€ 439,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke auto. Vraag naar de voorwaarden.

HomeHyundaiActiesHyundai Bayon