Nissan occasions

De beste Nissan occasions vind je bij Ursem Barten

Nissan Occasions

Ontdek nu onze voorraad Nissan occasions. Autogroep Ursem Barten biedt altijd een ruime keuze in jong gebruikte Nissan modellen, van de compacte Micra tot de grote X-Trail. Uiteraard beschikken wij ook over populaire Qashqai en Juke occasions, en ook de 100% elektrische Ariya mag niet ontbreken.

Gecontroleerd en gegarandeerd: dat zijn de Nissan Intelligent Choice Occasions. Zo weet je zeker dat je een perfecte Nissan koopt, met garantie, met service en met extra zekerheid. Heb je een mooie Nissan occasion gevonden of kunnen wij je helpen bij jouw zoektocht? Dan horen wij graag van je!

Ultieme zekerheid

Nissan Intelligent Choice occasions

Gecontroleerd en gegarandeerd: dat zijn de Nissan Intelligent Choice Occasions. Zo weet je zeker dat je een perfecte auto koopt, met garantie, met service en met extra zekerheid. Een Nissan Intelligent Choice Occasion is maximaal 5 jaar oud en heeft niet meer dan 150.000 km gereden. En er zijn nog meer zekerheden, veel meer… 

  • Altijd gecontroleerd
  • 100-punten-inspectie
  • Omruilgarantie
  • Internationale wegenhulp
  • Zomer- en wintercheck gratis
  • Minimaal 12 maanden garantie
  • Prestatiegarantie EVbatterij

Één van de meest innovatieve bedrijven

Over Ursem Barten Nissan

Autogroep Ursem Barten is hét prijswinnende autobedrijf van Noord-Holland! Wij zijn ontstaan uit een samenvoeging van twee familiebedrijven en zijn groot geworden door klein te blijven. Service en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en met 13 locaties in Noord-Holland zijn wij altijd om de hoek. Met onze drie sterke Aziatische merken – Hyundai, Nissan en Mitsubishi – vergroenen wij het Nederlands wagenpark drastisch. Duurzaamheid en innovatie staan bij ons dan ook centraal (één van de duurzaamste autobedrijven van Nederland). Men kan bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken en autoleasing. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis.

Ook onderdeel van de groep zijn onze zusterondernemingen EcarACCU en EcarHOME. Op een innovatieve manier blaast EcarACCU lithiumbatterijen nieuw leven in. Van (PH)EV-auto’s nemen wij diverse accu’s in ontvangst en demonteren en reviseren deze tot een recyclingpercentage van 98%. De cellen vormen de basis voor een nieuw product en kunnen met een nieuw managementsysteem gebruikt worden voor (mobiele) energieopslag. Met EcarHOME verzorgen wij advies, verkoop en montage van zonnepanelen, (thuis)opslagsystemen en laadpalen. Door deze toevoegingen aan het bedrijven-portfolio is Autogroep Ursem Barten nu een totaalleverancier van auto’s en duurzame energieproducten.

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.800+ beoordelingen