100% elektrisch, 100% nieuw

Nissan Interstar-e

Maak je klaar voor een nieuwe standaard in zakelijk rijden met de nieuwe Nissan Interstar-e. Of je nu de voorkeur geeft aan diesel of elektrisch, deze veelzijdige bedrijfswagen biedt ongeëvenaarde betrouwbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie. Met een focus op veiligheid, comfort en een indrukwekkende laadcapaciteit, is de Interstar ontworpen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Jouw nieuwe kantoor op wielen wacht, compleet met alle ruimte, connectiviteitsopties en krachtige prestaties die je nodig hebt. Ontdek de vele uitvoeringen van de Interstar en pas hem aan aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Is de Interstar klaar om jouw nieuwe collega te worden?

ALTIJD ZUINIG, FLEXIBEL EN BETROUWBAAR

Zuinigheid en efficiëntie staan centraal bij de Interstar. Nissan komt nu daarom ook met een volledig elektrische versie, de Interstar-e. Deze elektrische versie biedt een indrukwekkende actieradius tot 460 km, terwijl de dieselvariant tot 1,5 liter per 100 km bespaart. Welke aandrijflijn je ook kiest, de Interstar maximaliseert jouw dagelijkse tank- of oplaadbeurt en helpt je zo om te besparen op je gebruikskosten.

Vooraanzicht Nissan Interstar-e

Looks & features

Interieur & Exterieur

Interieur Nissan Interstar

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde ruimte en praktische bruikbaarheid met de Nissan Interstar. Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke behoeften, en daarom biedt de Interstar een scala aan formaten om perfect aan jouw wensen te voldoen. Met diverse laadvolumes, variërend van 10.8 tot 14.8m³, is er altijd een optie die bij jou past. Of je nu zware ladingen wilt vervoeren, de nieuwe Interstar staat paraat met een laadvermogen tot 1.925 kg voor diesel en 1.625 kg voor EV. Bovendien kun je vertrouwen op geavanceerde veiligheids- en bestuurdersassistentiesystemen voor een geruststellende rijervaring. De nieuwe Interstar is klaar voor elke uitdaging.

Laadvermogen Interstar
Design Nissan Interstar

Exterieur Nissan Interstar

Het exterieur van de Interstar is afhankelijk van de gekozen uitvoering, maar kenmerkt zich altijd door zijn strakke, functionele ontwerp. Maak een krachtige indruk met het moderne design van de Nissan Interstar, waarbij elk detail, van de opvallende grille tot de strakke LED-koplampen, met zowel stijl als functionaliteit is ontworpen. Met een gestroomlijnd front en verbeterde luchtweerstand is de Interstar klaar om de weg te veroveren.

Ook leverbaar met 100% elektrische aandrijflijn

Kies de aandrijving die bij u past

Elektrisch?

De keuze tussen diesel of elektrisch is nog nooit zo eenvoudig geweest. De volledig elektrisch aangedreven Interstar-e is door zijn prestaties, rijbereik en brede inzetbaarheid uitermate geschikt voor gebruik in toekomstige emissievrije zones in Nederlandse steden. De versie met een batterij van 87 kWh is goed voor een maximale actieradius van maar liefst 460 km. Tot 252 km bijladen kan in 30 minuten aan een DC-snellader. De korte Interstar-e heeft een batterijcapaciteit van 40 kWh en biedt een actieradius tot 200 km. Opladen van 10 naar 100% van deze compactere batterij kan in 4 uur aan een AC-laadpunt.

Of Diesel?

Daarnaast biedt de dieselvariant een buitengewone zuinigheid, met een verbruik tot 1,5 liter per 100 km. Wat je ook kiest, de Interstar maximaliseert jouw dagelijkse tank- of oplaadbeurt en helpt je zo om te besparen op je gebruikskosten.

Nissan Interstar-e

Geen enkel probleem

Jouw huidige auto inruilen?

Door middel van een aantal korte en simpele stappen stel je je auto aan ons voor. Op basis van het bouwjaar, kilometerstand en uitrustingsniveau kunnen wij je een indicatieve inruilwaarde sturen. Wij nemen dezelfde werkdag contact met je op om de waarde en eventuele vragen met je door te nemen.

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.800+ beoordelingen

Interesse?

Rij JIJ binnenkort in een Interstar?

We verwachten de lancering van de nieuwe Interstar-e later dit jaar.