Rijklaar v.a.
€ 41.990
Private lease v.a. (p/mnd)
€ 654

100% elektrisch, 100% nieuw

Nissan Ariya

Maak kennis met de Nissan Ariya, de nieuwe 100% elektrische crossover van Nissan. Dankzij zijn baanbrekende technologie is alleen de belasting op het milieu minder, want buiten dat is alles aan deze auto méér. Meer design, meer vermogen, meer verwondering en meer comfort! Van de nieuwe Nissan Ariya mag je prestaties verwachten van het hoogste niveau. Welke versie je ook kiest. Want ook op het gebied van keuzemogelijkheden biedt de Ariya méér…  

Veiligheid die op jou let

In de nieuwe Ariya zit je nooit alleen. De geavanceerde veiligheidstechnologieën houden namelijk altijd een extra oogje in het zeil. De Nissan Ariya is onder andere voorzien van een Intelligent 360° Around View Monitor, die je een virtueel 360-graden zicht van de auto in vogelperspectief biedt. Daarnaast kun je rekenen op de hulp van Intelligent Forward Collision Warning, Blind Spot Intervention en Emergency Braking met Junction Assist, dat controleert of er zich iets of iemand dichtbij de auto bevindt en hier indien nodig op reageert.

Looks & features

Interieur & Exterieur

Interieur Nissan Ariya

Het op Japans design geïnspireerde interieur van de Nissan Ariya zal je positief verrassen. De open sfeer, mede veroorzaakt door de geheel vlakke vloer, geven een gevoel van ongekende rust en ruimte. Wanneer je jouw voet onder de achterbumper doorhaalt, gaat de elektrisch bedienbare achterklep automatisch open. Hier tref je een royale bergruimte met voldoende bergruimte voor al uw bagage aan. Behoefte aan nóg meer ruimte? Klap dan eenvoudig de tweede zitrij omlaag. 

Exterieur Nissan Ariya

Ook in de vormgeving van de buitenzijde van de nieuwe Nissan Ariya herken je direct de Japanse invloeden. Onder andere in het complexe maar stijlvolle Japanse Kumiko-patroon op de grille en deurpanelen. Deze stijl wordt nog eens extra versterkt door de super dunne LED-koplampen en kenmerkende licht lamellen. Pas de Ariya aan aan jouw persoonlijke stijl door te kiezen uit één van de 10 verfijnde tinten waaronder: Gun Metallic, Aurora Green, Tinted Red of Blue Pearl. Al dan niet gecombineerd met een contrasterend ‘Pearl Black’ dak.

Aandrijving

E-4ORCE

De Nissan Ariya beschikt over een uniek vierwielaandrijvingsysteem genaamd e-4ORCE. Dit systeem wordt aangedreven door twee elektromotoren die meer koppel, stabiliteit en wendbaarheid bieden op bijna elke ondergrond. Kenmerkend voor de e-4ORCE aandrijving is de mogelijkheid om 100% van het motorvermogen van de voor- naar de achterwielen te sturen, wat bijdraagt aan een nauwkeurige besturing en meer vertrouwen. En dat terwijl het afzonderlijke wielkoppel vrijwel elke mate van onder- en overstuur tegengaat. Het systeem controleert bovendien de beweging van het voertuig als de remmen worden geactiveerd, wat zorgt voor een soepele en stabiele rijervaring.  Deze innovatieve aandrijflijn geeft je kortom een gevoel van maximale controle. 

Alijd ruime keuze

onze voorraad

Geen enkel probleem

Jouw huidige auto inruilen?

Door middel van een aantal korte en simpele stappen stel je je auto aan ons voor. Op basis van het bouwjaar, kilometerstand en uitrustingsniveau kunnen wij je een indicatieve inruilwaarde sturen. Wij nemen dezelfde werkdag contact met je op om de waarde en eventuele vragen met je door te nemen.

Private leasen en onze occasions

Liever een Nissan Ariya private leasen?

Wel in een nieuwe Nissan Ariya rijden, maar niet in één keer een groot bedrag betalen? Kies dan voor een private lease overeenkomst. Bekijk de mogelijkheden online of vraag ernaar bij één van onze verkoopadviseurs.

Liever een Nissan Ariya private leasen?

Wel in een nieuwe Nissan Ariya rijden, maar niet in één keer een groot bedrag betalen? Kies dan voor een private lease overeenkomst. Bekijk de mogelijkheden online of vraag ernaar bij één van onze verkoopadviseurs.

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.700+ beoordelingen

Interesse?

Rij jij binnenkort in een Ariya?