Rijklaar v.a.
€ 34.830

100% elektrische bestelwagen

Nissan Townstar

De Nissan Townstar maakt het mogelijk om zowel praktisch, betaalbaar als duurzaam te ondernemen. Deze 100% elektrische bestelwagen is net zo ambitieus en vooruitstrevend als jou en jouw bedrijf. Dit kantoor op wielen past zich volledig aan jouw wensen aan door zijn scala aan mogelijkheden en opties. Bovendien zorgt de Townstar er met zijn geavanceerde connectiviteit en slimme opbergruimtes voor dat je jouw kantoor áltijd bij de hand heeft. Waar je ook bent.

indrukwekkend laadvolume

De Townstar biedt je een indrukwekkend aantal vierkante meters aan laadvolume. Of het nu om dozen, pallets, meubels of een andere lading gaat, met de Townstar vervoer je alles moeiteloos van a naar b. De aanwezige bevestigingspunten zorgen ervoor dat je de lading stevig en veilig vast kunt zetten. Kies afhankelijk van jouw wensen voor de L1 of de L2 uitvoering. De Townstar L1 heeft een totale lengte van 4.486 mm (laadlengte 1.180 mm) en de L2 meet een totale lengte van maar liefst 4.910 mm (laadlengte 2.230 mm) . Dit resulteert in een royaal laadvolume van 3.3m3 in de L1 en 4.3m3 in de L2 variant. De grote zijdeur maakt laden en lossen extra makkelijk.

Looks & features

Interieur & Exterieur

Interieur Nissan Townstar

Het interieur van de Nissan Townstar is zowel ideaal tijdens het rijden áls tijdens het stilstaan. Deze alleskunner is met zijn ergonomische bestuurdersstoel en royale opbergmogelijkheden namelijk prima in te zetten als mobiel kantoor. Het geraffineerde ontwerp biedt voldoende rust, ruimte en comfort om heel wat uurtjes in door te brengen. Zijn slimme connectiviteit oplossingen maken dat je overal bereikbaar bent én bereik hebt. Zo kun je jouw smartphone eenvoudig draadloos opladen en bieden de maar liefst 3 usb poorten ruime mogelijkheden voor al jouw andere apparatuur. 

Exterieur Nissan Townstar

De Nissan Townstar beschikt, in tegenstelling tot veel andere bestelwagens, over een gedurfd design. Zijn opvallende looks heeft hij onder andere te danken aan zijn gestroomlijnde LED-verlichting en stoer grille. Ondanks zijn royale laadruimte, is de Townstar bovendien lekker compact. Je kunt er dus gemakkelijk mee door smalle stadscentra manoeuvreren. Pas de Nissan Townstar aan op jouw behoefte met de uitbreidingsmogelijkheden zoals een dakdrager, vaste trekhaak, betimmering of een thuislader. Kies tot slot voor jouw favoriete carosseriekleur. De Townstar is verkrijgbaar in zowel metallic als solid kleuren waaronder Highland Grey, Black Star en Mineral White.

Aandrijving

Aandrijving Nissan Townstar

Ontdek de krachtige 100% elektrische aandrijving van de Nissan Townstar, waarmee je moeiteloos door de stad (en ver daarbuiten) voortbeweegt. De Townstar wordt aangedreven door een 245 Nm sterke elektromotor verbonden aan een 45 kWh sterke batterij. Dit levert je een rijbereik op tot wel 301 km (WLTP). Hij is daarnaast uitgerust met een warmtepomp en vloeistofaccukoeling, om maximaal comfort te bieden en optimale efficiëntie voor bereik en opladen. 

Maatwerk voor jouw bedrijf

Ombouwmogelijkheden

Met een van de breedste assortimenten in zijn klasse kan de Nissan Townstar worden geleverd met maatconversies die specifiek zijn ontworpen voor jouw behoeften. Dankzij het lage en robuuste chassis is de Townstar de ideale basis voor een breed scala conversies. Of je nu een open laadbak, een kipper of iets speciaals nodig hebt: de Townstar kan jouw perfecte zakenpartner worden. Uiteraard staan wij voor je klaar met maatwerk-advies!

Nissan Townstar

Open laadbak

Met het robuuste chassis draait de Nissan Townstar met open laadbak zijn hand niet om lang en hard te werken – elke dag weer.

De open laadbak is voorzien van een houten laadvloer en daarbij behorend hang- en sluitwerk. De laadbak heeft een uitwendige afmeting van 2.250 x 1.850 mm (lengte x breedte). De inwendige afmeting bedraagt 2.200 x 1.800 mm (lengte x breedte). De zijborden van de laadbak zijn vervaardigd uit aluminium en zijn 300 mm hoog. Het hoofdbord heeft een hoogte van 500 mm.

Kipper

De Nissan Townstar kipper houdt van stevig aanpakken. De gehele open laadbak kan met behulp van een elektrisch en hydraulisch systeem achterover gekipt worden.

Bij deze uitvoering is de open laadbak voorzien van een houten laadvloer. Het grondraam bestaat uit een vast en kippend gedeelte met doorsmeerbare scharnierpunten. De kiphoek bedraagt 45 graden en is makkelijk te bedienen met een afstandsbediening.

Nissan Townstar Kipper
Nissan Townstar Veegvuil

Veegvuil

De veegvuil uitvoering van de Nissan Townstar is uitermate geschikt voor steden in gemeentes waar de milieuzones gelden.

De opbouw is zeer licht en bestaat uit kwalitatief hoogwaardige en krasvaste materialen. De inwendige hoogte van de veegvuilopbouw bedraagt 875 mm, de inwendige lengte komt op 2.148 mm en de inwendige breedte bedragt 1.750 mm. De container met een inhoud van 3.000 liter heeft linksvoor en rechtsachter een schuifluik. De opbouw is voorzien van een vlakke laadvloer waardoor het vuil makkelijk naar buiten kan worden gekipt. Onder de laadbak zit een extra vak voor het opbergen van bezems, scheppen en andere spullen.

Alijd ruime keuze

onze voorraad

Geen enkel probleem

Jouw huidige auto inruilen?

Door middel van een aantal korte en simpele stappen stel je je auto aan ons voor. Op basis van het bouwjaar, kilometerstand en uitrustingsniveau kunnen wij je een indicatieve inruilwaarde sturen. Wij nemen dezelfde werkdag contact met je op om de waarde en eventuele vragen met je door te nemen.

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.700+ beoordelingen

Interesse?

Rij jij binnenkort in een townstar?