Rijklaar v.a.
€ 30.990

100% elektrische bestelwagen

Nissan Townstar

De Nissan Townstar maakt het mogelijk om zowel praktisch, betaalbaar als duurzaam te ondernemen. Deze 100% elektrische bestelwagen is net zo ambitieus en vooruitstrevend als jou en jouw bedrijf. Dit kantoor op wielen past zich volledig aan jouw wensen aan door zijn scala aan mogelijkheden en opties. Bovendien zorgt de Townstar er met zijn geavanceerde connectiviteit en slimme opbergruimtes voor dat je jouw kantoor áltijd bij de hand heeft. Waar je ook bent.

De Townstar biedt indrukwekkend laadvolume

De Nissan Townstar biedt je een indrukwekkend aantal vierkante meters aan laadvolume. Of het nu om dozen, pallets, meubels of een andere lading gaat, met de Townstar vervoer je alles moeiteloos van a naar b. De aanwezige bevestigingspunten zorgen ervoor dat je de lading stevig en veilig vast kunt zetten. Kies afhankelijk van jouw wensen voor de L1 of de L2 uitvoering. De Townstar L1 heeft een totale lengte van 4.486 mm (laadlengte 1.180 mm) en de L2 meet een totale lengte van maar liefst 4.910 mm (laadlengte 2.230 mm) . Dit resulteert in een royaal laadvolume van 3.3m3 in de L1 en 4.3m3 in de L2 variant. De grote zijdeur maakt laden en lossen extra makkelijk.

Looks & features

Interieur & Exterieur

Interieur Nissan Townstar

Het interieur van de Nissan Townstar is zowel ideaal tijdens het rijden áls tijdens het stilstaan. Deze alleskunner is met zijn ergonomische bestuurdersstoel en royale opbergmogelijkheden namelijk prima in te zetten als mobiel kantoor. Het geraffineerde ontwerp biedt voldoende rust, ruimte en comfort om heel wat uurtjes in door te brengen. Zijn slimme connectiviteit oplossingen maken dat je overal bereikbaar bent én bereik hebt. Zo kun je jouw smartphone eenvoudig draadloos opladen en bieden de maar liefst 3 usb poorten ruime mogelijkheden voor al jouw andere apparatuur. 

Exterieur Nissan Townstar

De Nissan Townstar beschikt, in tegenstelling tot veel andere bestelwagens, over een gedurfd design. Zijn opvallende looks heeft hij onder andere te danken aan zijn gestroomlijnde LED-verlichting en stoer grille. Ondanks zijn royale laadruimte, is de Townstar bovendien lekker compact. Je kunt er dus gemakkelijk mee door smalle stadscentra manoeuvreren. Pas de Nissan Townstar aan op jouw behoefte met de uitbreidingsmogelijkheden zoals een dakdrager, vaste trekhaak, betimmering of een thuislader. Kies tot slot voor jouw favoriete carosseriekleur. De Townstar is verkrijgbaar in zowel metallic als solid kleuren waaronder Highland Grey, Black Star en Mineral White.

Aandrijving

Aandrijving Nissan Townstar

Ontdek de krachtige 100% elektrische aandrijving van de Nissan Townstar, waarmee je moeiteloos door de stad (en ver daarbuiten) voortbeweegt. De Townstar wordt aangedreven door een 245 Nm sterke elektromotor verbonden aan een 45 kWh sterke batterij. Dit levert je een rijbereik op tot wel 301 km (WLTP). Hij is daarnaast uitgerust met een warmtepomp en vloeistofaccukoeling, om maximaal comfort te bieden en optimale efficiëntie voor bereik en opladen. 

Alijd ruime keuze

onze voorraad

Geen enkel probleem

Jouw huidige auto inruilen?

Door middel van een aantal korte en simpele stappen stel je je auto aan ons voor. Op basis van het bouwjaar, kilometerstand en uitrustingsniveau kunnen wij je een indicatieve inruilwaarde sturen. Wij nemen dezelfde werkdag contact met je op om de waarde en eventuele vragen met je door te nemen.

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Interesse?

Rij jij binnenkort in een townstar?