Van
€ 50.390,-
Nu vanaf
€ 46.890,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Nissan X-Trail

De veelzijdige familie-SUV

De nieuwe Nissan X-Trail bouwt voort op het succesvolle DNA van de drie voorgaande generaties: krachtig design, flexibele inzetbaarheid en geavanceerde vierwielaandrijving. De nieuwe X-Trail is leverbaar met vijf of zeven zitplaatsen en is daarmee een comfortabele keuze voor een dagje weg met vrienden en familie. Dankzij het nieuwe CMF-C-platform van de Alliantie legt de nieuwe X-Trail de lat in zijn segment nog hoger. Het nieuwe platform is een voorbeeld van geavanceerde engineering, innovatie en technologie. Avontuurlijke klanten zullen genieten van de dynamische prestaties en geavanceerde elektrificatietechnologieën.

Het exterieur heeft kenmerkende Nissan designelementen zoals het ‘zwevende’ dak en de V-motion-grille. De opvallende koplampen lijken een geheel met de voorbumper, met gecombineerde dagrijverlichting en richtingaanwijzers tegen de rand van de motorkap.

In het zijaanzicht zorgen de geprononceerde wielkasten voor en achter voor een krachtige look, terwijl een inzetstuk onderaan de portieren zorgt voor vloeiende lijnen ter onderbreking van de pure oppervlakten.

e-POWER aandrijflijnDe nieuwe X-Trail is het tweede model in Nissans Europese modellenaanbod dat is voorzien van de innovatieve e-POWER aandrijflijn. Dit systeem is exclusief voor Nissan en geeft een unieke invulling aan elektrificatie. e-POWER biedt de rijbeleving van een EV, zonder dat opladen nodig is.

Het e-POWER-systeem van de nieuwe X-Trail bestaat uit een batterij met hoog vermogen en een 1.5 liter turbobenzinemotor met variabele compressie, die samen in één aandrijflijn zijn geïntegreerd met een dynamo, omvormer en 150 kW elektromotor. Deze unieke aandrijving zorgt ervoor dat de wielen altijd alleen door de elektromotor worden aangedreven, wat zorgt voor een directe en lineaire respons op het gaspedaal.

Tot €3.500,- voordeelNaast een korting van €1.500,- geven wij tijdelijk €2.000,- extra inruilbonus. Daarmee loopt het totale voordeel op tot wel €3.500,-!

Onderstaande prijzen gaan om de uitvoeringen met vijf zitplaatsen.

Standaard voorzien van o.a.

  • 12,3 inch HD-touchscreen
  • Apple CarPlay® en Android Auto™
  • e-Power
  • LED-koplampen
  • 18 inch lichtmetalen velgen
  • Parkeersensoren voor en achter
  • I-Key
  • Achteruitrijcamera
  • Noodstop met voetgangersherkenning en hulp bij kruispunten
  • Stembediening
Van
€ 50.390,-
Nu vanaf
€ 46.890,-
Gratis offerte
Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke auto. Vraag naar de voorwaarden.

HomeNissanActiesNissan X-Trail