Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom de nieuwe Outlander.

Ontdek hem zelf als één van de eersten

Mitsubishi outlander PHEV komt terug naar Europa in 2024

In navolging van de introductie van de nieuwe generatie ASX en de volledig nieuwe COLT, die in de herfst van 2023 werden geintroduceerd, brengt Mitsubishi in 2024 zijn vlaggenschip terug naar Europa: de Outlander PHEV.

De nu al bekroonde nieuwe Outlander bouwt voort op het succes van de baanbrekende eerste generatie plug-in hybride SUV. Daarvan heeft Mitsubishi 200.000 exemplaren verkocht in Europa sinds de lancering in 2013.

De nieuwe Mitsubishi Outlander verschijnt in 2024 op de Europese markt.

“de nieuwe Outlander PHEV maakt deel uit van de 4e generatie en brengt Mitsubishi in Europa naar een hoger niveau met zijn bekroonde design en technologie.”

Frank Krol, President & CEO Mitsubishi Motors Europe

Een nieuwe generatie

Technologie en Design

De nieuwe Outlander is voorzien van de nieuwste technologieën voor bestuurdersassistentie en infotainment. Net als bij andere modellen van Mitsubishi blinken de technologieën en systemen bij de nieuwe Outlander PHEV uit in veiligheid, comfort en bedieningsgemak.

De nieuwe Outlander heeft de tweede generatie van Mitsubishi Motors’ geavanceerde, op EV gebaseerde Plug-in Hybrid systeem met twee motoren en vierwielaandrijving met DNA uit de rallysport. De technologie is in 2021 in de vorige generatie Outlander en in de Eclipse Cross PHEV geïntroduceerd en goed ontvangen door kopers in Europa.

Met de designtaal Sculpted Solidity op de flank, het bekende Dynamic Shield aan de voorkant en het unieke Hexaguard Horizon-design aan de achterzijde is ook de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV onmiskenbaar een product van Mitsubishi. Het design straalt veiligheid en kracht uit en combineert dat met een hoog niveau van kwaliteit, functionaliteit en Japans vakmanschap voor een premium gevoel.

Mitsubishi Outlander PHEV 2024

Schijf je in en blijf op de hoogte

Mitsubishi Outlander 2024

Schrijf je in en ontvang als eerst het laatste nieuws rondom de beschikbaarheid, prijzen, elektrische range.

(Vereist)

Ook interessant

Loading …