Mitsubishi occasions

De beste Mitsubishi occasions vind je bij Ursem Barten

Mitsubishi Occasions

Ontdek nu onze Mitsubishi occasion voorraad. Of je nu op zoek bent naar een plug-in hybride Outlander PHEV of een compacte Space Star, Autogroep Ursem Barten biedt als grootste Mitsubishi dealer van Nederland altijd een ruime keuze in jong gebruikte Mitsubishi modellen.

Naast ons grote aanbod Mitsubishi occasions, vind je bij ons ook jong gebruikte auto’s van andere merken. Onze tweedehands auto’s zijn uitgebreid gecontroleerd en direct leverbaar. Ook genieten onze Mitsubishi occasions van langdurige garantie voor ultieme zekerheid! Heb je een mooie auto gevonden of kunnen wij je helpen bij jouw zoektocht? Dan horen wij graag van je!

Ultieme zekerheid

Mitsubishi betrouwbaarheid

Kies je voor Mitsubishi Motors dan kies je voor betrouwbaarheid en uitstekende service, ook als het gaat om een occasion. Mitsubishi Motors is door de Consumentenbond recent uitgeroepen tot betrouwbaarste automerk in Nederland. In het onderzoek naar pechgevallen scoort het merk een 8,4. Dat is hetzelfde rapportcijfer waarmee Mitsubishi Motors ook in 2015 én 2016 als betrouwbaarste automerk uit de bus kwam. Met de nummer 1-positie in de 2021-editie van de jaarlijkse automankemententest wordt de betrouwbaarheid van de Mitsubishi-modellen opnieuw onderstreept. Zowel in nationale als internationale pechstatistieken blijken de auto’s van het Japanse automerk keer op keer minder storingsgevoelig dan de meeste andere auto’s. En waar je voorkeur ook naar uitgaat; een wendbare en compacte auto of een plug-in hybride EV, wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons slaagt.

Één van de meest innovatieve bedrijven

Over Ursem Barten Mitsubishi

Autogroep Ursem Barten is hét prijswinnende autobedrijf van Noord-Holland! Wij zijn ontstaan uit een samenvoeging van twee familiebedrijven en zijn groot geworden door klein te blijven. Service en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en met 13 locaties in Noord-Holland zijn wij altijd om de hoek. Met onze drie sterke Aziatische merken – Hyundai, Nissan en Mitsubishi – vergroenen wij het Nederlands wagenpark drastisch. Duurzaamheid en innovatie staan bij ons dan ook centraal (één van de duurzaamste autobedrijven van Nederland). Men kan bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken en autoleasing. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis.

Ook onderdeel van de groep zijn onze zusterondernemingen EcarACCU en EcarHOME. Op een innovatieve manier blaast EcarACCU lithiumbatterijen nieuw leven in. Van (PH)EV-auto’s nemen wij diverse accu’s in ontvangst en demonteren en reviseren deze tot een recyclingpercentage van 98%. De cellen vormen de basis voor een nieuw product en kunnen met een nieuw managementsysteem gebruikt worden voor (mobiele) energieopslag. Met EcarHOME verzorgen wij advies, verkoop en montage van zonnepanelen, (thuis)opslagsystemen en laadpalen. Door deze toevoegingen aan het bedrijven-portfolio is Autogroep Ursem Barten nu een totaalleverancier van auto’s en duurzame energieproducten.

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.700+ beoordelingen