Bedrijfswagens

De perfecte bedrijfswagen voor u

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen? Dan bent u bij Autogroep Ursem Barten aan het juiste adres! Met ons volledige aanbod van de drie merken Hyundai, Mitsubishi en Nissan, inclusief bedrijfswagens, hebben wij altijd de juiste oplossing in huis voor uw mobiliteitsbehoefte.

Wij van Autogroep Ursem Barten staan voor duurzaamheid. We beseffen echter ook dat niet voor iedereen een elektrische auto op dit moment de beste keuze is. Op zoek naar een auto die rijdt op benzine of diesel? Ook deze vindt u op onze actiepagina’s. Wilt u een auto liever in het echt zien? Kom dan langs op één van onze vestigingen!

Nissan bedrijfswagens:

PRIMASTAR

INTERSTAR

TOWNSTAR

5 jaar garantie op Nissan bedrijfswagens

Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen van Nissan krijgt u standaard 5 jaar garantie of tot 160.000 kilometer*.

De garantie houdt in:

  • 5 jaar of tot 160.000 kilometer bescherming van bumper tot bumper
  • Nissan lakgarantie: dekt de carrosserieverf (5 jaar)
  • 5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires van Nissan
  • 5 jaar Nissan pechhulp onderweg: dekt autopech, ongelukken en niet-gedekte incidenten zoals lekke autobanden, verloren sleutels of gebruik van verkeerde brandstof
  • 12 jaar garantie tegen corrosie van binnenuit**
  • De garantie is volledig overdraagbaar bij de verkoop van de auto

Met service-intervallen van 2 jaar of 40.000 km voor diesel heeft u 5 jaar lang gemoedsrust. Daarnaast profiteert u ook van lange gebruikskosten. Dit heeft als resultaat dat u zorgeloos de weg op kunt gaan. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met een van onze verkoopadviseurs!

*Vijf jaar fabrieksgarantie met een maximum van 160.000 kilometer geldig op de bedrijfswagens met een diesel- of benzinemotor die nieuw zijn aangeschaft op of na 1 september 2015 (met uitzondering van de Nissan e-NV200. Hier geldt namelijk vijf jaar/ 100.000 kilometer fabrieksgarantie op EV specifieke onderdelen inclusief de Li-ion accu en drie jaar/ 100.000 kilometer voor de rest van de auto).

**Onbeperkt aantal kilometers voor garanties voor lakwerk, originele onderdelen, accessoires, pechhulp onderweg en corrosie van binnenuit. Zie voor meer informatie het Nissan-garantieboekje.


Neem contact op

Heeft u vragen of wilt graag een offerte op maat ontvangen? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag!

HomeBedrijfswagens