Hyundai Bluelink app koppelen in jouw nieuwe Hyundai

5 minuten leestijd

Waar je ook bent, je kunt altijd verbinding maken met jouw auto via de Hyundai Bluelink app. Plan routes vanuit huis, vind jouw Hyundai en ver- of ontgrendel hem, bekijk de status van jouw auto. En als je kiest voor een elektrische Hyundai, dan heeft de app nog meer functies die je kunt gebruiken.

Met de Bluelink app geniet je al voordat je bent ingestapt van het gebruiksgemak en het rijplezier van je Hyundai. De app communiceert met je auto, geeft een on demand diagnose van de status van de auto, stuurt je je route en start de climate control als je elektrisch rijdt. Fantastisch toch!

Houd je Hyundai met de Bluelink app in de gaten

Vergeten om je Hyundai te vergrendelen? Maak je geen zorgen, want de auto waarschuwt je dan met een pushbericht op je smartphone. Wanneer je de pincode hebt ingevoerd of de biometrische authenticatie hebt gedaan, kun je je Hyundai ver- en ontgrendelen met een knop in de Bluelink app.

Een Melding als het alarm afgaat

Bluelink houdt altijd een oogje op je auto. Als iemand probeert in te breken in jouw Hyundai – als het slot wordt beschadigd en de deur geopend – stuurt de app een waarschuwing naar je smartphone.

Zo weet je zeker dat alles in orde is

Voor maximale gemoedsrust kun je de Bluelink app op afstand een diagnose laten stellen van de status van je Hyundai. Het voertuigrapport waarschuwt als systemen in je Hyundai moeten worden gecontroleerd, zoals de bandenspanning, remmen, airbags en andere veiligheidsvoorzieningen.

Hyundai Bluelink

Plan jouw route, waar en wanneer je wilt.

Als je Hyundai is voorzien van navigatie, dan kun je de Bluelink app gebruiken om bestemmingen te vinden en je route te plannen zonder dat je in de auto zit. Bluelink synchroniseert vervolgens met het navigatiesysteem in de auto en je route wordt geladen.

En als je 200 meter tot 2 kilometer van je bestemming je auto parkeert, kun je de navigatie in de auto overdragen naar de Bluelink app. Met behulp van augmented reality of Google Maps begeleidt jouw smartphone je feilloos naar jouw bestemming. Vergeten waar je je Hyundai hebt geparkeerd? Open de Bluelink-app om te zien waar die staat – waar ook ter wereld.

Controleer de status van jouw Hyundai

Brandstof nodig? Kijk gewoon even in de app. Maak gebruik van de mogelijkheid om op afstand de status van je auto te controleren, waar je ook bent en wanneer je dat maar wilt. Check bijvoorbeeld de resterende actieradius, of de portieren vergrendeld zijn of niet en of de ruiten en de achterklep wel of niet gesloten zijn.

Speciale functies voor elektrische Hyundai’s

Voor berijders van elektrisch aangedreven modellen van Hyundai, zoals bijvoorbeeld de IONIQ 5 of IONIQ 6, heeft de Bluelink app nog meer handige functies: instellen van de optimale temperatuur en beheren van alle functies met betrekking tot het opladen van de batterij van de elektrische Hyundai.

Download de Hyundai Bluelink app

De Bluelink app is beschikbaar voor zowel Apple- als Android smartphones. Gebruik onderstaande links om de Bluelink app te downloaden.

Logo App Store