Ursem Barten is Erkend Duurzaam Premium!

5 minuten leestijd

Duurzaamheid is voor ons al jaren zeer belangrijk. Als erkend duurzame dealer doen wij er alles aan om onze uitstoot zo veel mogelijk te beperken en met groene stroom te werken. Onlangs kregen wij een extra bekroning op ons werk; Dolf Teuwen (directeur Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) overhandigde het officiële certificaat en muurschild Erkend Duurzaam Premium aan ons! Al onze vestigingen zijn vanaf heden officieel Premium-gecertificeerd.

Meer dan een autobedrijf

Inmiddels zijn wij meer dan een autobedrijf. Ook onderdeel van de groep zijn zusterondernemingen EcarACCU en EcarHOME. Als Erkend Duurzaam bedrijf doen wij er dan ook alles aan om onze uitstoot zo veel mogelijk te beperken, met groene stroom te werken en zo ons steentje bij te dragen.

Het hoogst haalbare keurmerk

Door al deze inspanningen hebben wij het certificaat Erkend Duurzaam Premium gekregen. Hier zijn wij dan ook hartstikke blij mee en trots op!
 
Met het verkrijgen van de Premium-certificering zijn wij officieel één van de meest duurzame bedrijven in de automotive sector die het beste met haar medewerkers, de bedrijfsvoering en de planeet voor heeft.