Nog een paar exemplaren beschikbaar

Nissan Ariya: tot €4.000 voordeel!

Een nieuwe Nissan ARIYA, direct uit voorraad leverbaar én met oplopend voordeel tot wel €4.000. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! Met deze korting rijd je bijvoorbeeld al een nieuwe Nissan ARIYA 63kWh Advance uit voorraad vanaf slechts €45.930.

Wij hebben een selectie nieuwe Nissan ARIYA’s die hiervoor in aanmerking komen. Wees er snel bij, want dit aantal is beperkt.

Nissan Ariya

Ontdek onze Nissan ariya voorraad

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.800+ beoordelingen

Disclaimer

Genoemde vanafprijs betreft een Nissan Ariya 63kWh Advance. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de beschikbaarheid van specifieke uitvoeringen. Let op: de Nissan Ariya Limited Edition uitvoering is uitgesloten van deze actie. Voor actie- en voorraadmodellen geldt de prijs zolang de voorraad strekt. Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken t.o.v. de genoemde uitvoeringen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties.