Op voorraadmodellen

Hyundai Kona Electric: tot €7.500 megavoordeel!

Een nieuwe Hyundai KONA Electric, direct uit voorraad leverbaar én met oplopend voordeel tot wel €7.500 korting. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! Met deze korting rijd je bijvoorbeeld al een Hyundai KONA Electric 64 kWh uit voorraad vanaf slechts €46.130 €38.630. Op zoek naar het beste kilometerbereik in zijn klasse?

De KONA Electric 39 kWh is nu verkrijgbaar met een oplopend voordeel tot wel €6.500 korting, vanaf slechts €40.880 €34.430.

Wij hebben een selectie nieuwe Hyundai KONA Electric’s die hiervoor in aanmerking komen. Wees er snel bij, want dit aantal is beperkt. In onze huidige voorraad hebben we nog 9 exemplaren van de Fashion-uitvoering en 8 exemplaren van de Business-uitvoering beschikbaar.

KONA electric

Ontdek onze KONA Electric voorraad

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.700+ beoordelingen

Disclaimer

Genoemde vanafprijs betreft een Hyundai KONA Electric 39 kWH in Fashion uitvoering en een Hyundai KONA Electric 64 kWH in Fashion uitvoering. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de beschikbaarheid van specifieke uitvoeringen. Voor actie- en voorraadmodellen geldt de prijs zolang de voorraad strekt. Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken t.o.v. de genoemde uitvoeringen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties.