Ursem Barten zakelijk

Sierenborch 20
1046 CJ Amsterdam West

088 – 498 64 07

Samen jouw wagenpark vergroenen

Duurzame mobiliteit is de toekomst

Steeds meer bedrijven willen hun wagenpark verduurzamen. Logisch, want door samen aan een duurzame toekomst te bouwen komen we verder! Maar hoe pak je dat als bedrijf nou precies aan? Is direct overstappen naar volledig elektrisch vervoer het beste om te doen, of is plug-in hybride mobiliteit de beste oplossing?

Wij verschaffen het antwoord op vragen als deze met onze gratis, geheel vrijblijvende mobiliteitsscan. Wij nemen jouw huidige wagenpark onder de loep, geven advies over de leaseregelingen en doen een voorstel voor het verduurzamen van jouw wagenpark. 

Ursem Barten Mobiliteitsscan

(Vereist)

Specialist in hybride en elektrische auto’s

Hybride en elektrische auto’s worden steeds meer van belang. Onze merken Hyundai, Nissan en Mitsubishi zijn koplopers in hybride- en elektrische voertuigen. Met de Hyundai Nexo, die op waterstof rijdt, is Hyundai voorloper in het rijden op alternatieve schone brandstoffen. Daarnaast wordt het rijden op waterstof steeds aantrekkelijker door de twee nieuwe waterstof tankstations in Amsterdam-West en bij Schiphol. Autogroep Ursem Barten heeft alle kennis in huis voor reparatie en onderhoud van deze auto’s. Doordat Ursem Barten al jaren duurzaam en maatschappelijk onderneemt, hebben wij het officiële Erkend Duurzaam Premium certificaat bemachtigd.

Direct leverbaar en na één jaar maandelijks opzegbaar

onze Lease deals

Wij begrijpen dat het leasen van een auto een belangrijke beslissing is. Met onze Lease Deals maken wij het makkelijker voor jou om een goede keuze te maken die past bij jouw behoeften en wensen.

Onze Lease Deals zijn al na één jaar maandelijks opzegbaar, zodat jij meer flexibiliteit hebt en niet vastzit aan een langdurig contract. We hebben een breed scala aan lease-opties beschikbaar voor alle soorten klanten, of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een luxueuze SUV. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen de juiste keuze te maken en al jouw vragen te beantwoorden.

Ook interessant

Loading …