Nieuwe Nissan Juke: in juni in de showrooms, prijzen bekend

5 minuten leestijd

Nissan Juke

De Nissan Juke is vernieuwd. Interieurwijzigingen zorgen voor nog meer zitcomfort, extra rijassistentietechnologieën zorgen voor meer controle en er zijn nog meer mogelijkheden voor personalisatie. Onder meer de geliefde gele carrosseriekleur keert terug. Er is nog meer goed nieuws: de prijzen blijven ondanks alles ongewijzigd, wat betekent dat de vernieuwde Nissan Juke leverbaar is vanaf € 31.790. De eigenzinnige crossover staat in juni in de Ursem Barten Nissan showrooms.

De Nissan Juke is vernieuwd en biedt nu nog meer comfort, veiligheid en personalisatiemogelijkheden. In het interieur zijn de middenconsole en het instrumentenpaneel nieuw ontworpen, ook past Nissan nieuwe materialen en bekleding toe, waarbij de pasvorm en de afwerking zijn geoptimaliseerd. Verder is de connectiviteit in de auto helemaal up-to-date dankzij een groot touchscreen en extra functionaliteiten. Nieuwe digitale displays en een vernieuwd infotainment zorgen voor een betere rijbeleving en bieden meer persoonlijke instellingsmogelijkheden. Het voortaan standaard Lane Departure Warning (Emergency Lane Keep vanaf de Tekna) zorgt voor nog meer veiligheid en controle.

Nog meer personalisatiemogelijkheden

De Nissan Juke biedt bovendien nog meer personalisatiemogelijkheden, mede dankzij de terugkeer van de carrosseriekleur geel, die bij de eerste generatie zo populair was. In de nieuwe N-Sport-uitvoering zorgen zwarte accenten ervoor dat de gele carrosseriekleur optimaal tot zijn recht komt. In het interieur is de N-Sport juist voorzien van gele kleuraccenten. Alle uitvoeringen hebben nieuwe, comfortabelere stoelen met nieuwe keuzes voor de bekleding. Ook zijn er nieuwe velgen leverbaar.

Op gebied van motoren verandert er niets. De vernieuwde Nissan Juke biedt nog steeds keuze uit de Juke Hybrid en de Juke DIG-T.

Vernieuwd, maar prijzen ongewijzigd

Wat ondanks de vernieuwingen en extra uitrustingen ook niet verandert, zijn de prijzen. De vernieuwde Nissan Juke is nog steeds leverbaar vanaf € 31.790. De Juke Hybrid heeft een vanafprijs van € 35.640 en de nieuwe Juke N-Sport is leverbaar vanaf € 36.590. De vernieuwde Nissan Juke staat vanaf juni in onze showrooms.