Omruilgarantie: hoe werkt het precies?

5 minuten leestijd

Bij aanschaf van een auto bij Ursem Barten geniet je van ultieme zekerheid, mede dankzij de omruilgarantie. Lees er in dit bericht alles over.

De omruilgarantie is er voor mensen die niet 100% tevreden zijn over de aankoop van hun nieuwe auto. Het kan gebeuren dat de auto die je gekocht hebt toch niet helemaal aan je wensen voldoet. Is dat het geval? Dan ruil je jouw auto binnen 30 dagen of maximaal 1.000 gereden kilometers kosteloos bij ons om voor een andere auto. Dat is de zekerheid van een Ursem Barten auto!

Hoe ziet het omruilproces er in de praktijk uit?

Nadat je hebt aangegeven niet 100% tevreden te zijn over jouw aankoop en dat je van onze omruilgarantie gebruik wilt maken, gaat jouw verkoopadviseur zijn of haar uiterste best doen om zo snel mogelijk met een passend alternatief te komen. Heb je zelf al een geschikte auto bij ons gezien? Dan kun je dit uiteraard kenbaar maken. Een alternatieve auto komt in aanmerking voor de omruilgarantie als deze van vergelijkbare óf hogere waarde is dan de door jou aangeschafte auto. Het kosteloos omruilen kan met een auto die een mindere of vergelijkbare waarde heeft, en als jouw oog op een duurdere auto is gevallen dan is er uiteraard een bijbetaling van toepassing.

Alle details, mogelijkheden en voorwaarden kun je uiteraard bespreken met jouw verkoopadviseur. Wij helpen je graag!