Hyundai-rijders opgelet: het is tijd voor de jaarlijkse Zomerinspectie

5 minuten leestijd

Hyundai nodigt ook dit jaar al zijn klanten uit voor de jaarlijkse Zomerinspectie. In de maanden mei en juni kunnen Hyundai-rijders bij ons terecht om hun auto gratis te laten controleren op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten. Zo weten ze zeker dat hun Hyundai in topconditie verkeert en kunnen ze komende zomer met een gerust hart op weg.

Met de zomer in aantocht en de vele uitstapjes in het vooruitzicht is het verstandig een auto grondig te laten controleren. Daarom is er de Hyundai Zomerinspectie. Die vervangt niet de jaarlijkse onderhoudsbeurt, maar geeft de Hyundai-rijder wel inzicht in de status van de auto. Na de keuring ontvangt de klant een uitgebreide rapportage, zodat hij of zij meteen weet of de auto klaar is voor de zomer. Ook Hyundai-rijders die de Hyundai als leaseauto hebben, zijn van harte welkom bij de Zomerinspectie.

Tijdens de Hyundai Zomerinspectie controleren vakkundige technici de auto aan de hand van een uitgebreide inspectielijst. Na afloop ontvangt de Hyundai-rijder een inspectierapport. Wanneer sprake is van zwakke punten wordt de klant daarop geattendeerd. Als blijkt dat vervanging van onderdelen of reparatie nodig is, dan kunnen Hyundai-rijders direct profiteren van speciale aanbiedingen. Deze gelden uitsluitend in de maanden mei en juni en zolang de voorraad strekt.

Tijdens de Zomerinspectie controleren de technici van Hyundai alle componenten en systemen die van belang zijn voor een onbezorgde (vakantie)reis, waaronder:

  • Vloeistofniveaus (olie, koelvloeistof, ruitensproeier, etc.)
  • Werking elektrische installatie
  • Conditie van de accu
  • Staat van de banden
  • Werking airconditioning (indien aanwezig)
  • Conditie van de voorruit

Hyundai-rijders die de Zomerinspectie bezoeken maken bovendien kans op het winnen van een Hyundai SUP-board. Opblaasbare SUP’s zijn bijzonder gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Zodra de SUP is opgepompt, is hij direct klaar voor gebruik op het water. Bij het suppen, ook wel peddelsurfen genoemd, wordt gebruikgemaakt van een peddel waarmee de gebruiker zichzelf en de SUP-board over het water voortstuwt. De sport wordt gezien als een full-body workout, maar is ook een zeer geschikte manier om volledig te ontspannen.