Autogroep Ursem Barten is Hyundai Excellent Dealer 2022

2 minuten leestijd

Foto (v.l.n.r.): Ton Geenjaar, Riepke Hollander, Jack Schuit, Sandor Peet, Lars Welbers, JP Lee en Pieter Ursem. Dirk Barten ontbreekt op de foto.

Met trots kunnen wij melden dat wij zijn uitgeroepen tot Hyundai Excellent Dealer 2022! Onze succesvolle onderneming mag zich een jaar lang de beste Hyundai-dealer van Nederland noemen.

Het hoogste kwaliteitsniveau

De Hyundai Excellent Dealer Award is een tastbare erkenning en blijk van waardering voor de uitstekende prestaties die een Hyundai-dealer – gemeten over een heel kalenderjaar – heeft geleverd. Autogroep Ursem Barten ontvangt de onderscheiding omdat het heeft bewezen aan de strenge eisen van het hoogste kwaliteitsniveau binnen de Hyundai-organisatie te voldoen. De Hyundai Excellent Dealer Award is de hoogste onderscheiding die een Hyundai-dealer in Nederland kan behalen.

Uitblinken op ieder vlak

Elk jaar beloont Hyundai Motor Nederland die dealers die zeer goede verkoopresultaten behalen en uitmuntend scoren op het gebied van klanttevredenheid met de Excellent Dealer Award. In principe kan elke Hyundai-dealer deze onderscheiding in de wacht slepen. Het dealerbedrijf moet daarvoor uitblinken in de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires, gecombineerd met hoge scores op het gebied van klanttevredenheid en een duidelijke service met betrekking tot bereikbaarheid en openingstijden.

Structurele combinatie van goede service en kwaliteit

In het Excellent Dealer Programma ligt de nadruk op de kwaliteitsaspecten van het dealerbedrijf. Hyundai Motor Nederland beoordeelt de dealerbedrijven op de volgende criteria: sales en after sales, klanttevredenheid, strategie, training en service. De structurele combinatie van goede service en kwaliteit leidt uiteindelijk tot het beste resultaat, zo bewijst Autogroep Ursem Barten. Met andere woorden: een Hyundai-dealer die goed scoort bij zijn klanten, boekt ook goede verkoopresultaten.

Directeur Pieter Ursem van Autogroep Ursem Barten is bijzonder trots op de behaalde Hyundai Excellent Dealer Award 2022: ‘Wij zorgen er nauwgezet voor dat onze service van hoog niveau is en blijft. Want een goede relatie met de klant is van levensbelang. In ons verzorgingsgebied hebben wij een heel goede naam en reputatie. Iedereen die Autogroep Ursem Barten kent, zal beamen dat klanttevredenheid, een goede service en maatwerk onze sterke punten zijn. We hebben oog en aandacht voor de klant en zijn duidelijk in onze diensten. De Excellent Dealer Award is een teken van waardering voor ons team. Het betekent dat we ons werk goed doen.’

Het succes van Autogroep Ursem Barten kan niet los worden gezien van de wereldwijde successen van Hyundai. Het merk is bezig met een succesvolle transitie naar elektrificatie en hard op weg naar marktleiderschap in de EV-markt.

Er is meer…

Interessante nieuwsberichten

Loading …

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste auto’s.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!