Elektrisch rijden

Wij zijn specialist in elektrische, duurzame mobiliteit

Voordelen van elektrisch rijden

Het rijden van een elektrische auto brengt veel voordelen met zich mee. Zo biedt elektrisch rijden veel financiële voordelen en is het comfortabeler én stiller dan rijden in een brandstofauto. Het gebruik van een elektrische auto wijkt echter wel af van een gewone auto. Waar je een ‘gewone’ auto moet aftanken, laad je een elektrische auto op met stroom. Er zijn verschillende vormen van elektrisch rijden. Zo heb je volledig elektrische auto’s (EV), hybride auto’s (HEV) en plug-in hybride auto’s (PHEV).

Autogroep Ursem Barten; Uw specialist

Bij Autogroep Ursem Barten zijn we trots op onze status als specialist op het gebied van elektrisch rijden. De voordelen van elektrisch rijden staan buiten kijf. Zowel milieutechnisch als financieel is ons gamma elektrische auto’s afgestemd op uw toekomst. Ons aanbod elektrische en (plug-in) hybride auto’s blijft zich continu ontwikkelen. Zo hebben wij altijd een elektrische auto die aan uw wensen voldoet. Rijdt u bijvoorbeeld veel lange afstanden? Dan is de Hyundai KONA Electric met een actieradius tot 484 kilometer (volgens WLTP) de perfecte oplossing! Daarnaast hebben wij alle kennis in huis om onderhoud uit te voeren aan uw elektrische of hybride auto. Wij zijn namelijk één van de weinige Accu Repair Centers in Europa. Dat houdt in dat wij reparaties mogen uitvoeren aan de accu van uw auto waardoor de levensduur wordt verlengd. Dit komt ten goede aan het milieu, waar wij als duurzaam bedrijf altijd bij stilstaan.

Voordelen elektrisch rijden:

  • Beter voor het milieu
  • Voordeliger in onderhoud
  • Standaard automaat
  • Opladen voordeliger dan brandstof
  • Snelle en vloeiende acceleratie

Onze elektrische modellen

Wij hebben een breed aanbod elektrische en hybride auto’s van onze drie merken Hyundai, Mitsubishi en Nissan. Ons aanbod blijft zich steeds ontwikkelen waardoor wij aan veel van uw wensen kunnen voldoen wanneer het gaat om de aanschaf van een nieuwe elektrische of hybride auto. Daarnaast hebben wij alle kennis in huis om uw auto na aanschaf te voorzien van onderhoud.

HomeElektrisch rijden