Op geregistreerde voorraadmodellen

Mitsubishi Colt: tot €2.500 voorraadvoordeel

De Mitsubishi COLT is de nieuwste sensatie in de wereld van hatchbacks. Hij is compact en wendbaar, dus ideaal voor de stad. De nieuwe Colt zit boordevol veiligheids- en rijhulptechnologie. Allemaal ontworpen voor jouw gemak. Een nieuwe Mitsubishi Colt, direct uit voorraad leverbaar én met oplopend voordeel tot €2.500 korting. Met deze korting rijd je bijvoorbeeld al een nieuwe, reeds geregistreerde Mitsubishi Colt 1.0 MT Intense uit voorraad vanaf slechts €22.430.

Of wat dacht je van de Colt 1.0 Pure, deze rijdt je al vanaf:

€21.930!

Deze aanbieding is tijdelijk, dus wacht niet te lang! Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie voor jouw nieuwe Mitsubishi Colt.

Mitsubishi Colt

Ontdek onze mitsubishi Colt voorraad

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.800+ beoordelingen

Disclaimer

Genoemde vanafprijs betreft een Mitsubishi Colt 1.0MT Intense. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de beschikbaarheid van specifieke uitvoeringen. Let op: de Mitsubishi Colt Pure uitvoering is uitgesloten van deze actie. Voor actie- en voorraadmodellen geldt de prijs zolang de voorraad strekt. Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken t.o.v. de genoemde uitvoeringen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties.