Op geregistreerde voorraadmodellen

Hyundai santa fe: tot €2.500 megavoordeel!

Een nieuwe Hyundai Santa Fe, direct uit voorraad leverbaar én met oplopend voordeel tot wel €2.500 korting. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! Met deze korting rijd je bijvoorbeeld al een nieuwe, reeds geregistreerde Hyundai Santa Fe uit voorraad vanaf slechts €56.944 €54.440.

Wij hebben een selectie nieuwe Hyundai Santa Fe’s die hiervoor in aanmerking komen. Wees er snel bij, want dit aantal is beperkt.

Santa Fe

Ontdek onze santa fe voorraad

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.700+ beoordelingen

Disclaimer

Genoemde vanafprijs betreft een Hyundai Santa Fe HEV in Comfort Smart Sky uitvoering. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de beschikbaarheid van specifieke uitvoeringen. Voor actie- en voorraadmodellen geldt de prijs zolang de voorraad strekt. Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken t.o.v. de genoemde uitvoeringen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties.