Hyundai Mitsubishi Amstelveen

Pletterij 2
1185 ZK Amstelveen

020 – 6433 733

Welkom bij jouw Hyundai en Mitsubishi dealer in Amstelveen

Ursem Barten Hyundai Mitsubishi in Amstelveen

We zijn blij dat je overweegt om een kijkje te nemen in onze showroom, een proefrit te maken of een werkplaatsafspraak te plannen. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte auto en om ervoor te zorgen dat jouw voertuig in topconditie blijft. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe Hyundai of Mitsubishi, een tweedehands auto of onderhoud en reparatie nodig heeft, wij zijn er om jou te helpen.

Kom gerust bij ons langs in Amstelveen en ontdek ons assortiment en onze service. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je te laten zien wat wij te bieden hebben.

Openingstijden

Word jij onze collega?

Kom jij werken bij hét duurzaamste autobedrijf van Noord-Holland? Voeg je bij ruim 220 leuke collega’s en ga aan de slag voor drie innovatieve merken. Met 13 locaties zijn wij altijd in de buurt.

We staan voor je klaar

Stel jouw vraag

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

Indien je vragen hebt helpen wij je graag. Laat via dit formulier jouw vraag of opmerking achter, dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

Kom je langs?

Hier vind je ons

OOK INTERESSANT

Voorraad

Ontdek ons nieuwe voorraad, waaronder de Hyundai, Mitsubishi en Nissan.

Zakelijk

Interesse in onze zakelijke service en diensten? Ga naar Ursem Barten Zakelijk.

Occasions

Op zoek naar gebruikte auto’s? Ons ruime assortiment staat voor je klaar.