HYUNDAI KONA Electric vanaf €669 p.m

o.b.v. Comfort Smart 65,4 kWh uitvoering i.c.m. Full Operational Lease, 60 maanden / 10.000 km

Hyundai KONA Electric

Direct leverbaar en na één jaar maandelijks opzegbaar

Hyundai KONA Electric (nieuw model) leasen

Wij begrijpen dat het leasen van een auto een belangrijke beslissing is. Met onze Lease Deals maken wij het makkelijker voor jou om een goede keuze te maken die past bij jouw behoeften en wensen.

Onze Lease Deals zijn al na één jaar maandelijks opzegbaar, zodat jij meer flexibiliteit hebt en niet vastzit aan een langdurig contract. We hebben een breed scala aan lease-opties beschikbaar voor alle soorten klanten, of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een luxueuze SUV. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen de juiste keuze te maken en al jouw vragen te beantwoorden.

Altijd vermogen

De kracht van elektrisch

Volledig elektrisch aangedreven auto’s als de Hyundai KONA Electric verbruiken geen brandstof en rijden dus emissievrij. Omdat er geen verbrandingsmotor, geen versnellingsbak en geen koppeling is, vraagt de auto weinig kostbaar onderhoud. Acceleratie vanuit stilstand is snel dankzij de 255 Nm trekkracht. Met de soepele en snelle acceleratie rijdt de KONA Electric dynamisch en opwindend.

onze voorraad

Snel schakelen

Offerte aanvragen

(Vereist)

Contactgegevens

Sierenborch 20
1046 CJ Amsterdam West

088 – 498 64 07

Ook interessant

Loading …