Ga voorbereid, beschermd en stijlvol op pad

QASHQAI Accessoirepakketten

Maak jouw Nissan Qashqai compleet met officiële Nissan-accessoires voor je aankomende trips. Elk pakket is samengesteld om jouw Qashqai te voorzien van essentiële accessoires die jij nodig hebt, tegen een aantrekkelijke prijs. Zo heb je nu al een Protection Pack voor slechts €299, inclusief montage.

Optimale bescherming voor jouw Qashqai

Protection Pack

Bescherm jouw Qashqai tegen beschadigingen en vuil met dit pakket. De achterbumper wordt beschermd tegen krassen tijdens in /uitladen met een chrome beschermstrip. De kofferbak wordt afgedekt met een omkeerbare kofferbakmat. Met aan één kant zacht materiaal en de andere kant met rubber voor bescherming bij nat weer en sneeuw. De rubberen matten zijn eenvoudig uit te nemen en schoon te spoelen met water.

  • Kofferbakmat omkeerbaar
  • Chrome achterbumper beschermstrip
  • Rubberen mattenset*

van €385 nu voor €299!

*rubberen mattenset is niet geschikt voor e-Power uitvoering

kofferbakmat omkeerbaar
achterbumper beschermstrip Chrome
Mattenset Rubber

instaplijsten Onverlicht

Een stijlvolle Qashqai voor jouw

Styling Pack

Het Styling pack geeft jouw Qashqai een extra stijlvolle en luxe uitstraling en nu verkrijgbaar tegen een extra voordelige prijs. De set bestaat uit: een vierdelige aluminium instaplijstenset met opschrift, die eenvoudig schoon te maken is en bescherming biedt tegen krassen, en een stijlvolle donkerzilveren spiegelkapset.

  • Spiegelkapset Donker Zilver
  • Instaplijsten

van €440 nu voor €349!

Bereid je voor op elk avontuur

Travel Pack

Maak jouw Qashqai klaar voor je volgende avontuur met onze Travel pack. De dakdragerset biedt extra laadruimte en zijn geschikt voor gewichten tot 75 kg. De achterbumper wordt beschermd tegen krassen tijdens in /uitladen met een chrome beschermstrip. De kofferbak wordt afgedekt met een omkeerbare kofferbakmat. Met aan één kant zacht materiaal en de andere kant met rubber voor bescherming bij nat weer en sneeuw. De rubberen matten zijn eenvoudig uit te nemen en schoon te spoelen met water.

  • Dakdragers Easyfix-systeem – zonder dakrails
  • Kofferbakmat omkeerbaar
  • Chrome achterbumper beschermstrip
  • Rubberen mattenset*

van €725 nu voor €579!

*rubberen mattenset is niet geschikt voor e-Power uitvoering

Dakdragers Quickfix (zonder dakrails)
kofferbakmat omkeerbaar
achterbumper beschermstrip Chrome
Mattenset Rubber

Innovatie binnen handbereik

Nissan Now

Ontdek de Nissan NOW app: Registreer je nu en profiteer direct!

Meld je aan in 1 minuut en ontvang een helder overzicht van jouw Nissan. Dit omvat onderhoud, APK en informatie over eventuele servicecontracten. Je ontvangt automatisch een herinnering als actie nodig is. Je profiteert ook direct van allerlei voordelen: kortingsvouchers voor hotelovernachtingen, attractieparken, restaurants en nog veel meer!

Registreer je nu en ontdek hoe eenvoudig en voordelig het is om verbonden te zijn met Nissan NOW!

Nissan Now voordelen
Nissan Now App

Nissan Qashqai accessoirepakketten

Ja, ik heb interesse!

Naam(Vereist)
Accessoirepakketten(Vereist)

Disclaimer:
Deze actie is geldig t/m 30-08-2024 en zolang de voorraad strekt. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de beschikbaarheid. Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken t.o.v. de genoemde uitvoeringen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden