Ga voorbereid, beschermd en stijlvol op pad

Eclipse Cross PHEV Accessoirepakketten

Maak jouw Mitsubishi Eclipse Cross compleet met officiële Mitsubishi-accessoires voor je aankomende trips. Elk pakket is samengesteld om jouw Eclipse Cross te voorzien van essentiële accessoires die jij nodig hebt, tegen een aantrekkelijke prijs. Zo heb je nu al een Protection Pack voor slechts €160, inclusief montage.

Optimale bescherming voor jouw Eclipse Cross PHEV

Protection Pack

Bescherm jouw Eclipse Cross PHEV tegen beschadigingen en vuil met dit pakket. De achterbumper wordt beschermd door de achterbumperbeschermer. De kofferbak wordt afgedekt met een kunststof kofferbakbeschermer. De kofferbakbeschermer en rubberen mattenset zijn eenvoudig uit te nemen en schoon te spoelen met water.

  • Kunststof kofferbakbeschermer
  • Achterbumperbeschermer zwart
  • Rubberen mattenset

van €205 nu voor €160!

Achterbumperbeschermer Carbon
Kofferbakbeschermer
Rubberen mattenset

Een stijlvolle Eclipse Cross voor jouw

Styling Pack

Het Styling pack geeft jouw Eclipse Cross extra stijlvolle en luxe uitstraling en nu tegen een extra voordelige prijs, de set bestaat uit: een vierdelige instaplijstenset van kunststof carbonpatroon en zilveren accenten met opschrift.

  • Spiegelkappen met zwart carbonpatroon
  • Instaplijsten met carbonpatroon

van €325 nu voor €265!

Bereid je voor op elk avontuur

Travel Pack

Maak jouw Eclipse Cross klaar voor je volgende avontuur met onze Travel pack. De dakdragerset met rails biedt extra laadruimte. De achterbumper wordt beschermd door de achterbumperbeschermer met een sportief carbonpatroon. De kofferbak wordt afgedekt met een kunststof kofferbakbeschermer. De kofferbakbeschermer en rubberen mattenset zijn eenvoudig uit te nemen en schoon te spoelen met water.

  • Dakdragerset met dakrails
  • Kunststof kofferbakbeschermer
  • Achterbumperbeschermer zwart
  • Rubberen mattenset

van €440 nu voor €349!

Dakdragerset met dakrails
Achterbumperbeschermer Carbon
Rubberen mattenset
Kofferbakbeschermer

Ultieme zekerheid

8 jaar garantie

Kies je voor Mitsubishi Motors dan kies je voor betrouwbaarheid en uitstekende service.

Daarom geven wij maar liefst 8 jaar garantie op alle nieuwe modellen! Naast de 5 jaar BASIS fabrieksgarantie geven wij daarna nog eens aanvullend 3 jaar verlengde garantie. Deze wordt steeds jaarlijks na een onderhoudsbeurt automatisch verlengd met een jaar. Gewoon, omdat je klant bij ons bent en wij vinden dat je zo lang mogelijk moet kunnen genieten van je Mitsubishi.

De verlengde garantie van 3 jaar is van toepassing op het moment dat de fabrieksgarantie van 5 jaar of maximaal 100.000 km niet meer van toepassing is. De verlengde garantie is van toepassing tot de voertuigleeftijd van 8 jaar of 160.000 km al naar gelang het eerst komt.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV accessoirepakketten

Ja, ik heb interesse!

Naam(Vereist)
Accessoirepakketten(Vereist)

Disclaimer:
Deze actie is geldig t/m 30-08-2024 en zolang de voorraad strekt. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de beschikbaarheid. Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken t.o.v. de genoemde uitvoeringen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.