Ga voorbereid, beschermd en stijlvol op pad

Tucson Accessoirepakketten

Maak jouw Hyundai Tucson compleet met officiële Hyundai-accessoires voor je aankomende trips. Elk pakket is samengesteld om jouw Tucson te voorzien van essentiële accessoires die jij nodig hebt, tegen een aantrekkelijke prijs. Zo heb je nu al een Protection Pack voor slechts €189, inclusief montage.

Optimale bescherming voor jouw Tucson

Protection Pack

Bescherm jouw Tucson tegen beschadigingen en vuil met dit pakket. De achterbumper wordt beschermd tegen krassen tijdens in /uitladen met een zwarte beschermstrip. De kofferbak wordt afgedekt met een omkeerbare kofferbakmat. Met aan één kant zacht materiaal en de andere kant met rubber voor bescherming bij nat weer en sneeuw. De rubberen matten zijn eenvoudig uit te nemen en schoon te spoelen met water.

  • Kofferbakmat omkeerbaar
  • Achterbumper beschermstrip zwart
  • Rubberen mattenset

van €235 nu voor €189!

Mattenset Rubber
Achterbumper beschermstrip zwart
Kofferbakmat omkeerbaar

Spiegelkapset zwart
Instaplijsten
Treeplank met grijs accent

Een stijlvolle Tucson voor jouw

Styling Pack

Het Styling pack geeft jouw Tucson een extra stijlvolle en luxe uitstraling en nu verkrijgbaar tegen een extra voordelige prijs. De set bestaat uit: een vierdelige aluminium instaplijstenset met opschrift, die eenvoudig schoon te maken is en bescherming biedt tegen krassen, een stijlvolle zwarte spiegelkapset en voor een stoere uitstraling een mat aluminium treeplank met antislip.

  • Spiegelkapset zwart
  • Instaplijsten
  • Treeplank mat aluminium*

van €1.160 nu voor €925!

* Let op: De treeplanken zijn niet geschikt voor de PHEV-uitvoering

Bereid je voor op elk avontuur

Travel Pack

Maak jouw Tucson klaar voor je volgende avontuur met onze Travel pack. De dakdragerset biedt extra laadruimte voor je reizen. De achterbumper wordt beschermd tegen krassen tijdens in /uitladen met een zwarte beschermstrip. De kofferbak wordt afgedekt met een omkeerbare kofferbakmat. Met aan één kant zacht materiaal en de andere kant met rubber voor bescherming bij nat weer en sneeuw. De rubberen matten zijn eenvoudig uit te nemen en schoon te spoelen met water.

  • Dakdragers
  • Kofferbakmat omkeerbaar
  • Achterbumper beschermstrip zwart
  • Rubberen mattenset

van €535 nu voor €425!

Dakdragers
Achterbumper beschermstrip zwart
Mattenset Rubber
Kofferbakmat omkeerbaar

Hyundai Tucson accessoirepakketten

Ja, ik heb interesse!

Naam(Vereist)
Accessoirepakketten(Vereist)

Disclaimer:
Deze actie is geldig t/m 30-08-2024 en zolang de voorraad strekt. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de beschikbaarheid. Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken t.o.v. de genoemde uitvoeringen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.