Speciale oplossingen bedrijfswagens

Heeft u speciale wensen? Wij bieden de oplossing voor uw bedrijfswagen!

Bij Autogroep Ursem Barten stellen we uw bedrijfswagen zo veel mogelijk af op uw wensen. Wij denken out of the box en kunnen zowel kleine als grote aanpassingen doen om uw nieuwe bedrijfswagen volledig af te stemmen op uw behoeften. Wij bieden oplossingen voor uw bedrijfswagen op maat voor alle sectoren. Denk hierbij aan de volgende aanpassingen:

  • Voor een rijschool kunnen wij alle auto’s aanpassen volgens de CBR-norm. Wij hebben daarnaast vervangend vervoer met dubbele bediening zodat de werkzaamheden niet hoeven te stoppen wanneer de auto bij ons in de werkplaats staat.
  • Voor taxibedrijven hebben we diverse arrangementen beschikbaar. Daarnaast kunnen wij een RDW-gekeurde auto van A tot Z verzorgen.
  • Kleine aanpassingen op bedrijfsauto’s, zoals een stoel of handbediening, kunnen wij uitvoeren.
  • Wij bieden verschillende oplossingen voor elektrische modellen die worden ingezet bij gemeenten en instellingen, zoals handhaving of hoveniers.

Speciale bedrijfswagen vraagstukken

Wij nemen graag de tijd om naar uw wensen te luisteren en zo een geschikte oplossing te vinden. Wij denken out of the box en kunnen zo voor veel sectoren speciale oplossingen op maat aanbieden. Ook voor Aviation zoeken wij naar oplossingen. Wij kunnen diverse aanpassingen toepassen conform de wet- en regelgeving. Zo hebben wij onze Nissan E-NV200 omgebouwd voor Transavia.

Ook voor wegbeheer bent u bij ons aan het juiste adres

Zit u in de wegbeheer of wegonderhoud? Ook daar hebben wij een perfecte oplossing voor! Door dit mobiele LED-verkeersinformatiescherm hoeft u geen pijlwagen extra aan te schaffen.  Wanneer informatie snel en duidelijk moet worden gedeeld, is dit scherm een uitstekende keuze. Het LED-scherm, gecentreerd rond veiligheid, biedt optimaal zicht met de mogelijkheid om 45° naar links of rechts te draaien.

Oplossingen Cargo bedrijfswagen

Wij kunnen Cargo uitvoeringen maken van verschillende auto’s, waaronder de Hyundai NEXO die op waterstof rijdt. Op onderstaande afbeeldingen ziet u een Cargo uitvoering van de Hyundai KONA Electric. De Hyundai KONA Cargo is uniek in het kleine bedrijfswagensegment en ideaal voor o.a. servicemonteurs, schilders, waterschappen, instellingen en andere ondernemers die meer spullen, op een veilige manier, willen meenemen dan in een reguliere personenauto past.

Interesse? Neem contact met ons op om alle oplossingen voor uw bedrijfswagen te bespreken!

Bram Vriend

E-mail: bram.vriend@ursembarten.nl

Tel: 06 – 192 643 89  

LinkedIn

Rob Ubels

E-mail: rob.ubels@ursembarten.nl

Tel: 020 – 236 65 06

LinkedIn

HomeSpeciale oplossingen bedrijfswagens