Onderhoud en service

Wij houden uw auto in topconditie

Na aanschaf van een nieuwe auto of occasion is het verstandig om uw auto tijdig te laten onderhouden. Met regelmatig onderhoud blijft uw auto in topconditie. Een goed onderhouden auto is daarnaast meer waard en heeft een langere levensduur.

Goed onderhoud vergt opgeleid personeel, originele onderdelen, speciale gereedschappen en de juiste documentatie. Voor onderhoud en service bent u bij Autogroep Ursem Barten aan het juiste adres! Plan uw werkplaatsafspraak nu eenvoudig en snel online.

De beste garage voor uw elektrische of hybride auto

Autogroep Ursem Barten heeft ook voor uw elektrische en (plug-in) hybride auto’s alle kennis in huis. Wij zijn namelijk een van de weinige Mitsubishi Battery Repair Centers in Nederland. Wij voeren reparaties uit aan bijna alle merken elektrische en hybride auto’s. Door het repareren van een accu in plaats van te vervangen wordt de levensduur van de batterij verlengd. Dit komt ten goede aan het milieu. Als duurzame onderneming is het voor ons van groot belang dat wij op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van elektrische auto’s.

Onderhoud en service voor alle merken

Autogroep Ursem Barten vertegenwoordigt de merken Hyundai, Mitsubishi en Nissan. Ons team kent de auto’s van deze merken van binnen en van buiten, zodat service en onderhoud zeer vakkundig en snel gebeurt tegen de scherpste prijzen. Rijdt u een auto van een ander merk? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Schade?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar gelukkig hebben wij ons schadeherstelbedrijf met een vakkundig team en de meest moderne apparatuur wat voor u resulteert in een kostenbesparende reparatiemethode. Wij bieden producten en diensten gericht op schadeherstel voor personen- en bedrijfsauto’s.

HomeOnderhoud en service