Telefoonhouder

 

 

Met deze universele telefoonhouder bevestig je je smartphone aan elk type ventilatorrooster in je auto. De houder kan tevens worden gebruikt als standaard voor op het tafelblad of op het bureau. Er worden 2 magneetplaatjes meegeleverd, voor zowel een kleine- als een grote telefoon.

Nu voor €22,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze dashboardhouder kan bovenop het dashboard worden geïnstalleerd en is tevens geschikt voor zwaardere apparaten zoals draagbare navigatiesystemen. Met de 4-assige vestelbare schotel kan hij eenvoudig in de juiste kijkhoek vastgezet worden. De steun wordt met 3M-tape op het dashboard bevestigd. Om de smartphone of ander apparaat te kunnen bevestigen op de houder worden 22 magneetplaatjes meegeleverd: een grote en een kleine variant.

Nu voor €22,-

 

 

 

 

 

 

 

Met deze houder kun je je smartphone draadloos opladen. De houder is Oi-gecertificeerd en past, afhankelijk van het apparaat, de output aan naar 5W, 7,5W of 10W. Om draadloos te kunnen laden moet de smartphone wel voorzien zijn van Oi technologie. De houder wordt gemonteerd middels een zuignap op het raam. Afhankelijk van het oppervlak is de houder ook op het dashboard te monteren. De Oi-houder wordt geleverd met een 12V accessoire/sigarettenaansteker aansluiting en laadkabel.

Nu voor €54,-

 

HomeNissanWerkplaatsactiesTelefoonhouder