Nissan NOW

Ontdek wat Nissan NOW u allemaal te bieden heeft

ZORGELOOS GENIETEN VAN UW NISSAN

Met het platform ontvangt u een compleet overzicht van alle noodzakelijke werkzaamheden aan uw Nissan. Zoals het onderhoud, wettelijke APK en informatie over evt. service contracten. Niets zal u meer ontgaan, zodra de activiteit nodig is, zal u hier automatisch aan herinnerd worden.

WIJ ZIJN BLIJ MET U ALS TROUWE KLANT

Met de registratie van uw account op het platform, kunt u direct genieten van allerlei voordelen zoals korting-vouchers voor hotelovernachtingen, attractieparken, restaurants en nog veel meer! U stapt in op Brons level en kunt uw status stapsgewijs verhogen van Brons naar Zilver, Goud en uiteindelijk Premium. Hoe hoger uw status, hoe groter de beloning.

EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN

Aanbiedingen op diverse producten die het rijplezier met uw Nissan maximaliseren. U kunt seizoensgebonden aanbiedingen verwachten, maar ook aanbiedingen van een jaar lang op verschillende accessoires.

WIJ BLIJVEN GRAAG MET U IN CONTACT VIA NISSAN NOW!

Het platform biedt u de mogelijkheid om direct in contact te komen met ons. Via het platform kunt u dan ook gemakkelijk op verschillende manieren met ons in contact te komen. Snel hulp nodig en u bent niet in de buurt van ons? U kunt via het platform direct ook de dichtstbijzijnde vestiging vinden.

NISSAN NOW BINNEN HANDBEREIK OP UW SMARTPHONE

Maak met onderstaande stappen gemakkelijk een snelkoppeling aan voor Nissan NOW op uw smartphone.

  1. Surf naar nissannow.nl
  2. Klik op de pop-up en download Nissan NOW op uw smartphone
  3. Het platform is nu direct beschikbaar via uw startscherm
HomeNissanNissan NOW