Nissan Customer Promise

Autogroep Ursem Barten hecht grote waarde aan service en kwaliteit. U als Nissan-rijder kan daar optimaal gebruik van maken. U bent van harte welkom in een van onze vestigingen.

Maar ook buiten regulieren uren, kunt u vertrouwen op Autogroep Ursem Barten en Nissan. Onze beloftes aan u hebben geen houdbaarheidsdatum. Als u zich aansluit bij het You+Nissan programma, en eerlijk en open benaderd wilt worden, dan zullen we voor u zorgen. Altijd. Dat beloven we.

Gratis vervangend vervoer

Wij beloven dat u de weg op kunt terwijl wij aan uw auto werken. Als u van tevoren boekt, zorgen we voor een gratis vervangende auto of alternatief vervoer. Als de werkzaamheden niet lang duren kunt u er natuurlijk ook op wachten onder het genot van een kopje koffie.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Wij beloven de beste prijs-kwaliteitsverhouding. In onze offertes zullen wij, waar nodig, de prijzen afstemmen op die van een erkende onafhankelijke reparateur die een identieke service biedt.

Levenslange Nissan Assistance

Wij beloven dat u altijd mobiel blijft. In het onwaarschijnlijke geval van een defect of ongeval, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons eerst en wij zullen zorgen dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gratis! Bel met 0800-0231513 (vanuit het buitenland +31205162026).

Gratis e-check voor uw Nissan

Wij beloven dat uw auto een gratis controle krijgt, voordat er werk aan wordt verricht. Zo weet u wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Zo zijn al onze prijzen transparant en bij elk van onze vestiging inzichtelijk.

Voor meer informatie, bezoek een vestiging bij u in de buurt of kijk online op NISSAN CUSTOMER PROMISE voor de voorwaarden.

HomeNissanNissan Customer Promise