Nissan Qashqai verkozen tot meest betrouwbare auto 24 januari 2023

Qashqai

De Nissan Qashqai is een populaire en veelgeprezen SUV die bekendstaat om zijn betrouwbaarheid. En onlangs is de Qashqai zelfs verkozen tot “meest betrouwbare auto” door de Britse consumentorganisatie Which. Deze titel is gebaseerd op een enquête die onder 50.000 consumenten werd gehouden, waarbij de Qashqai de minste problemen rapporteerde in zijn klasse. Sterker nog, het onderzoek toont aan dat er geen één andere auto van vergelijkbare leeftijd is die ook vijf sterren haalde!

Betrouwbaarheid, efficiëntie, comfort en technologie

De Qashqai is ook bekend om zijn efficiëntie, comfort en rijplezier. Het nieuwe model is beschikbaar met een hypermoderne hybride-aandrijflijnen. Bovendien is het interieur van de Qashqai ruim en stijlvol, met een groot aantal technologische functies die beschikbaar zijn, zoals een grote touchscreen-display en een rijassistentiesysteem.

In samenvatting, de Nissan Qashqai wordt geprezen om zijn betrouwbaarheid, efficiëntie, comfort en technologie. Het is geen wonder dat het een populaire keuze is onder consumenten.

Zelf rijden met de betrouwbaarste auto?

Uiteraard laten wij u graag zelf de betrouwbare techniek van de nieuwe Nissan Qashqai ervaren. Bezoek één van onze Nissan-vestigingen of bekijk onze voorraad en plan uw proefrit!

HomeNissanNieuwsNissan Qashqai verkozen tot meest betrouwbare auto