Autogroep Ursem Barten 50 jaar lid van BOVAG 10 december 2020

Riepke Hollander van Autogroep Ursem Barten (links) ontvangt de jubileumoorkonde uit handen van BOVAG’s Levien Meiresonne.

Autogroep Ursem Barten viert dit jaar een wel heel bijzonder jubileum: het autobedrijf is maar liefst 50 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van Levien Meiresonne, Accountadviseur BOVAG Autodealers, ontving Riepke Hollander, Commercieel directeur van Autogroep Ursem Barten, een speciale oorkonde.

Autogroep Ursem Barten staat al decennialang bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan,’ aldus Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang,  Autogroep Ursem Barten biedt dat bij uitstek. En is daarom al 50 jaar aangesloten bij onze vereniging.’

Historie

Autogroep Ursem Barten is ontstaan uit een samenvoeging van de twee familiebedrijven Peter Ursem en Dirk Barten. Zij zijn groot geworden door klein te blijven. Service en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel en met 14 locaties in Noord-Holland is er altijd een vestiging bij u om de hoek. Met drie sterke Aziatische merken (Hyundai, Mitsubishi en Nissan) vergroenen zij het Nederlands wagenpark drastisch. Duurzaamheid en innovatie staan dan ook centraal (duurzaamste autobedrijf van Nederland).

U kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken en autoleasing. Kortom, Autogroep Ursem Barten heeft alle mobiliteitsoplossingen in huis.

Sinds 1930

BOVAG bestaat sinds 6 mei 1930. Veertig garagehouders spraken op die dag in het Utrechtse café-restaurant ‘Noord-Brabant’ over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die avond werd de BOnd van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. In de loop der jaren sloten ook vele andere bedrijven zich aan, zoals tweewielerspecialisten, rijscholen, caravanbedrijven, wasstraten, tankstations etc. De welbekende BOVAG Garantie voor gebruikte auto’s werd in 1965 ingevoerd en vijf jaar later volgde een soortgelijke garantieregeling voor onderhoud en reparaties. Inmiddels geldt de BOVAG Garantie voor vrijwel alle producten en diensten die BOVAG-leden aanbieden.

HomeNissanNieuwsAutogroep Ursem Barten 50 jaar lid van BOVAG