Nissan Qashqai Roadshow Bewonder de nieuwe Nissan Qashqai LIVE!

Wees er tijdig bij, want het aantal plaatsen is beperkt

Wilt u als één van de eersten in Nederland de gloednieuwe Nissan Qashqai van dichtbij ervaren? Dat kan binnenkort bij uw dichtstbijzijnde Autogroep Ursem Barten Nissan-showroom met de Nissan Qashqai Roadshow. Tijdens de Roadshow hebben wij de nieuwe Qashqai tijdelijk in onze showrooms staan zodat u de gelegenheid heeft dit nieuwe icoon uitgebreid te bewonderen.

Wij adviseren u zich snel in te schrijven, want het aantal tijdslots is gelimiteerd!

Een icoon en segmentleider

Nissan versterkt met de volledig nieuwe, derde generatie van de Qashqai zijn leidende positie in het Europese Crossover-segment. Sinds Nissan dat segment in 2007 uitvond, heeft het al meer dan drie miljoen exemplaren van de Qashqai verkocht.

Voor de nieuwe Nissan Qashqai zijn de basisprincipes die het concept, het design en de ontwikkeling van de vorige generaties succesvol maakten, behouden: elegant design en efficiënte motoren gecombineerd met een verder verbeterde kwaliteit en een rijbeleving zoals die van auto’s in hogere segmenten. Dankzij het nieuwe Alliance CMF-C-platform, een toonbeeld van geavanceerde engineering, innovatie en technologie, legt de nieuwe Nissan Qashqai de lat wederom hoger in het Crossover-segment.

Vraag uw afspraak aan

De nieuwe Nissan Qashqai komt op verschillende data naar onze Nissan-vestigingen in Alkmaar, Purmerend, Schagen en Zwaag. Vraag hieronder in het formulier uw ‘private view’ afspraak aan. Na uw aanvraag ontvangt u van ons spoedig een bevestiging waarna uw reservering definitief is.

Tijdens uw bezoek hanteren wij de volgende voorwaarden, voor onze en uw eigen veiligheid:

  • Uw bezoek duurt maximaal één uur
  • U mag één introducee meenemen
  • Wij verzoeken u vriendelijk een mondkapje te dragen
HomeNissan Qashqai Roadshow