Nissan E-NV200

De ideale elektrische bedrijfswagen voor ieder bedrijf

De Nissan E-NV200 is de ideale elektrische bedrijfswagen voor ieder bedrijf, of u nu een heel wagenpark beheert of een eenmanszaak hebt. Wanneer u overstapt op 100% elektrisch, geniet u automatisch van lage operationele kosten, hoge efficiëntie en verrassende prestaties. De E-NV200 heeft een actieradius van 200 kilometer (WWLTP gecombineerd). Daarnaast is uw accu met snelladen in slechts 40 minuten weer voor 80% vol. Interesse in de E-NV200? Neem dan nu contact op met één van onze experts op het gebied van bedrijfswagens.

Volledig naar uw wens

De Nissan E-NV200 Pick-up basis

Nissan E-NV200 Pick-up met open laadbak

De Nissan E-NV200 Pick-up kipper

Nissan E-NV200 Pick-up veegvuil

Bij Autogroep Ursem Barten doen wij er alles aan om de E-NV200 zo veel mogelijk naar uw wens aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een E-NV200 Kipper. Door middel van deze mogelijkheden bieden wij de perfecte oplossing voor de overheid en semioverheid.

Subsidie voor emissieloze bedrijfswagens

Bent u ondernemer en koopt u een nieuwe, volledig emissieloze bedrijfsauto? Dan kunt u een aanvraag doen voor de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA). Dankzij deze regeling ontvangt u 10% van de netto catalogusprijs (voertuigcategorie N1) of 10% van de verkoopprijs zonder btw (voertuigcategorie N2) terug. Het subsidiebedrag bedraagt maximaal € 5.000 voor iedere bedrijfsauto. Deze subsidie is voor ondernemers en non-profit instellingen. Kijk op www.rvo.nl voor de voorwaarden en de actuele budgetstand.

Heeft u interesse in de E-NV200?

Neem dan nu contact op met één van onze experts op het gebied van bedrijfswagens

Rob Ubels

E-mail: rob.ubels@ursembarten.nl

Tel: 06-53637311

HomeNissan E-NV200