Autogroep Ursem Barten wint Publieksprijs Beste Onderneming van Noord-Holland 2022! 30 mei 2022

In een overvolle Philharmonie te Haarlem zijn wij door het publiek verkozen tot Beste Onderneming van 2022! Dat gebeurde tijdens de feestelijke uitreiking van de 15e editie van de OVNH Ondernemingsverkiezing Noord-Holland.

De ‘grande finale’ van de OVNH was voor het eerst weer live en trok dan ook veel publiek.  De verkiezing heeft als doel lokale ondernemingen die op hun eigen manier inspirerend bezig zijn, een boost te geven. Ilse Zaal, juryvoorzitter en gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, zei daarover al eerder: “Het is superbelangrijk om ondernemingen op deze manier in het zonnetje te zetten. Omdat ze zoveel betekenen voor de provincie. Zo leveren ze werkgelegenheid, zorgen ze voor economische groei en dragen ze bij aan belangrijke maatschappelijke doelen zoals woningbouw of de energietransitie.”

Massaal gestemd

Het publiek stemde ons massaal naar de winst in de categorie Publieksprijs, waarvoor wij iedereen uiteraard enorm voor willen bedanken! Ook willen wij hierbij de andere winnaars Drystack BV, Green Soap Company, Milieu Service Nederland, TommyTomato van harte feliciteren!

HomeNieuwsAutogroep Ursem Barten wint Publieksprijs Beste Onderneming van Noord-Holland 2022!